Златка Райкова и годеникът ѝ най-вероятно ще вдигнат сватба на

...
Златка Райкова и годеникът ѝ най-вероятно ще вдигнат сватба на
Коментари Харесай

Първи скандал между Златка и Георги след годежа в Като две капки вода

Златка Райкова и годеникът ѝ най-вероятно ще вдигнат женитба на Южното Черноморие още това лято, предвиждат другари на русата изкусителка. Русата Златка получи предложение за брак пред над 1 милион фенове в шоуто „ Като две капки вода”. Сега, като се изключи че се готви за новите си превъплъщения в предаването, тя трескаво обикаля сватбени организации, които да ѝ оказват помощ с организацията на грандиозното събитие, написа „ Уикенд “.

На този стадий прясно сгодените Златка и Георги към момента разискват мястото и датата на събитието, като желаят да си кажат "Да " до края на това лято. Не можели да решат къде тъкмо ще се случи това.

Бъдещата младоженка мечтаела за обред на плажа. Близки чакат сватбата да се състои в обичания ѝ Слънчев бряг, където двойката от години прекарва съвсем всяко лято. Напоследък обаче място за звездни сватби е и Царево.

Щастливото събитие изисква много сериозна организация, защото Златка мечтаела цялото ѝ семейство да е с нея в най-щастливия ден в живота ѝ. Роднините ѝ обаче са разпилени по земното кълбо. За годежа годеникът ѝ съумял да обезпечи единствено наличието на татко ѝ, който се прибра в България особено с цел да даде ръката на щерка си. Човекът живее в Испания към този момент близо 20 години. Майката на Злати пък е в Ирландия дружно с втория си брачен партньор, а едната ѝ баба е в Атина.

„ До лятото несъмнено ще съумеят да се провеждат и да си дойдат, с цел да заведат Злати пред олтара”, уверени са другари на плеймейтката, която не стопира да изумява публиката на „ Като две капки вода” с неподоризани гении.

Двамата с Георги желали да създадат скромна женитба в стеснен фамилен кръг, само че като почнали да готвят листата с гостите, той незабавно блъснал 100 души и продължавал да пораства. „ Злати кани по 30 души единствено на рождените си дни, какво остава за женитба?”, осведомени са с детайлите близки на русата Златка.

Те чакат сватбата ѝ да се трансформира в светското събитие на лятото. Говори се, че сватбените организации към този момент наддават коя да провежда празника. За момента бъдещата младоженка се срещала в всички наред, само че не било изключено най-после да реши сама да свърши цялата работа, с цел да спести пари.

Преди години Златка имаше лична сватбена организация, само че тя банкрутира още пред 2011-а. Това най-вероятно няма да попречи на бъдещата младоженка да подходи прагматично и да провежда личната си женитба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР