Златка Райкова и Благой Георгиев се намират на прекрасния Тасос,

...
Златка Райкова и Благой Георгиев се намират на прекрасния Тасос,
Коментари Харесай

Лято на Златка Райкова започна на остров Тасос

Златка Райкова и Благой Георгиев се намират на прелестния Тасос, където се любуват на престоя си в 5-звезен хотелски комплекс.

Двойката не за първи път отсяда в прелестния комплекс, намиращ се в курорта Алики, апетитен за едно от най-красивите места на острова, защото те бяха там, до момента в който русокоската към момента бе бременна с техния наследник Благой-младши. Селището, на чиято територия в миналото се е издигало независимо царство, впечатлява своите гости с двата си живописни залива, разграничени от надълбоко вдадения и стръмно спускащ се в тюркоазените води на Егейско море скалист нос, прочут още като " Свещената канара ", на който има антични мраморни кариери, както и остатъци от езически храм, наред с доста други здания, датиращи от VІІ в. прочие н. е. Освен това през 1896 година археолозите откриват там извънредно добре непокътната скулптура на млад мъж в цялостен растеж, присъща за архаичния интервал на антична Гърция, която през днешния ден е изложена в музей в Истанбул.

леймейтката и футболистът са наели една от първокласните вили, предлагани от хотела, която им дава нужното усамотение и успокоение. Освен това постройката разполага със личен плувен басейн, тъй че не им се постанова да прекарват време с останалите посетители, въпреки че те избират да се припичат под жарките слънчеви лъчи на частния плаж, където водят своя правоприемник. Момченцето явно обича да си играе на пясъка и разполага с всички нужни средства да се забавлява.

От два дни насам Райкова споделя със своите почитатели в Инстаграм фотоси, разкриващи определени мигове от ваканцията им на острова, богат на история, просвета и спиращи дъха гледки, съчетаваща талази, скали и безкрайни маслинови гори. Наскоро тя качи в своя профил фотография, на която театралничи на ръба на басейн, облечена в къса цикламена рокля с голи плещи, а малко по-късно разгласява изображение, на което с нейният обичан за застанали на лазурния бряг, като той я подарява с нежна целувка по бузата.

Освен това обаче тя показа поредност от 24-часови истории, показващи и други занимания, с които фамилията запълва времето си там. Сред тях попадат разходки с лодка, както и обиколки на красивия регион, кадърен да очарова всеки, който избере да го посети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР