Златка Райкова е сред най-развр@тните жени в България и това

...
Златка Райкова е сред най-развр@тните жени в България и това
Коментари Харесай

Без срам! Златка Райкова е толкова развр@тна, че сваля свещеника пред погледа на мъжа си насред сватбата им

Златка Райкова е измежду най-развр@тните дами в България и това е добре известно на всички. Факт е, че половината мъже в София са я „ минали ” най-малко по един път.

От 10 години насам някогашната плеймейтка се пробва да почисти името и предишното си, само че същността й продължава да бъде като на евтина уличница. Това пролича даже на сватбата й.

Злати най-безцеремонно се появи в голяма бяла рокля с доста, доста необятно деколте. Гърдите й непрекъснато се тресяха при най-малкото й придвижване и създаваха усещане, че ще изскочат на открито всеки миг.

Няма неприятно, в случай че след гражданския брак с Карен не бяха пристъпили към църковния. Златка пристъпи прага на църквата във тип на актриса от филми за възрастни, играеща ролята на младоженка. Полуголите подиуми продължиха пред самия духовник, изглеждайки по този начин, като че ли булката се пробва да го прелъсти, което е неуместно, несъмнено.

Райкова обаче няма позор и го е потвърдила от дълго време. Толкова доста мъже са я „ минали ”, че даже се засече инцидентно с един от тях в „ Биг Брадър ” преди 5 години. Това беше Боби Ръгбиста, с който тя излъга, че не е била.

Между другото, Златка непрекъснато се пробва да си промени предишното, само че без триумф, тъй като обстоятелствата са си обстоятелства. След сватбата тя даже е подала заявление за промяна на семейството и ще вземе тази на брачна половинка си – Хачатрян, надявайки се, че по този начин ще спрат да я мислят за лека жена. Уви, единствено с едно име не става.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Златка Райкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР