Златен век - огърлие от Министерството на културата е наградата,

...
Златен век - огърлие от Министерството на културата е наградата,
Коментари Харесай

Искра Радева: Актьорите са днешните будители

„ Златен век ” - огърлие от Министерството на културата е премията, която актрисата Искра Радева ще добави в сбирката си. Отличието й се присъди поради принос към развиването и популяризирането на българската просвета.

„ Безкрайно щастлива съм за тази премия и доста признателна. Безспорно хората на културата сме будителите през днешния ден и би трябвало да поддържаме българския дух. Ние живеем и работим за публиката “, споделя Искра Радева часове откакто научава за премията. Отличието се присъжда на Радева единствено три дни след 23-тия рожден ден на „ Искри и сезони “.

Преди повече от две десетилетия звездата на българския спектакъл и кино напуща Младежкия спектакъл и основава своя. С „ Искри и сезони “ не престават да обикалят страната и до през днешния ден, а звездната натрупа се радва на голям интерес. Както на всички места другаде, пандемията се отразява и на работата на Искра и сътрудниците й, написа „ България Днес “.

„ Трудно е за нас, както за всички останали в тези среди. Частните театри не получават поддръжка от страната, което в допълнение усложнява обстановката ни. Важното е да сме здрави и да имаме вяра, че и това ще мине “, с позитивна настройка е Искра .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР