Златен бутон още в първия специален епизод на шоуто -

...
Златен бутон още в първия специален епизод на шоуто -
Коментари Харесай

Започва голямото търсене на таланти в изумителния осми сезон на ”България търси талант“

Златен бутон още в първия специфичен епизод на шоуто - на 14 февруари от 20:00 ч. по bTV

Новосформираното жури в осмия сезон на „ България търси гений “ - Катето Евро, Евелин Костова, Николаос Цитиридис и професор Тодор Кантарджиев, е наострило всичките си сетива за огромното търсене на гении по bTV. Много изненади, смях, сълзи, развлечение и същинско учудване чакат феновете през новия сезон, който започва със специфичен супер епизод на 14 февруари, тъкмо в 20:00 ч. вечерта.

Пълна палитра от страсти и най-неочаквани гении ще провокират журито да се впусне в „ шеметно натискане на бутони “ от всички цветове, още в понеделник. А един от гениите толкоз мощно ще успее да развълнува четиримата, че ще бъде натиснат и първият Златен бутон.
Изключителни, смели, провокативни, вдъхновяващи, красиви, енергични и напряко фантастични ще са гениите освен в специфичното издание на шоуто, а и през целия осми сезон. Началото ще бъде обещано от величествен, гръмък, музикално-танцувален привет, с присъединяване на колоритни участници и от минали сезони, а положителното въодушевление ще залее всички още с първите минути.

В епизода ще бъде демонстриран един в действителност неповторим гений, какъвто надали някой подозира, че съществува и несъмнено, той ще провокира цялостно учудване у всички. По същия метод ще влияят на публиката и двама влюбени, точно на 14 февруари, които ще изпълнят за първи път дружно елегантен, хубав и спиращ дъха номер – въплъщение на любовта посред им.
С непредвидени гении в епизода ще блеснат още - млад красавец, сериозен музикант на нежна възраст, неизвестен участник, с който единствено професор Кантарджиев ще откри контакт, младежи с идея от клуб по паркур и доста други.

Котка на сцената, с артистичното име Моцарт, ще разтопи котколюбеца в журито – Николаос Цитиридис, а професор Кантарджиев ще получи непредвиден урок по … гайда. Дали и по какъв начин ще се оправи той – феновете ще схванат единствено, в случай че гледат шоуто в понеделник от 20:00 ч. по bTV.

Наградата от 50 хиляди лв. и купата „ Талант на България “ чакат своя нов собственик. Водещи на шоуто ще са постоянно усмихнатите и предизвикващи усмивки - Сашо Кадиев и Дани Петканов, а цифровите епизоди още веднъж ще води Крис Захариев.

Новият сезон на най-успешното и известно шоу за гении в света, с издания в над 70 страни, дава обещание неповторимо наличие и чудесно въодушевление за феновете на bTV напролет. Актуални вести за шоуто следете на talent.btv.bg и всички платформи на bTV Media Group.
След специфичния епизод на 14 февруари, шоуто ще продължи да се излъчва всяка неделя от 20:00 ч. по bTV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР