Зинедин Зидан ще бъде новия-стар старши треньор на Реал Мадрид,

...
Зинедин Зидан ще бъде новия-стар старши треньор на Реал Мадрид,
Коментари Харесай

Зинедин Зидан се завръща начело на Реал Мадрид

Зинедин Зидан ще бъде новия-стар старши треньор на Реал Мадрид, оповестява спортната стратегия Jugones, а новината бе доказана и от Marca и AS, написа " Гонг ".

 

Според информацията управлението на „ белия балет “ ще освободи по-късно денем Сантиаго Солари, а Зизу ще бъде разгласен като негов правоприемник. В 18:00 часа (испанско време) шефовете на „ лос бланкос “ ще имат среща, а след нея би трябвало да бъдат оповестени измененията.

Източниците на Marca разкриват, че Солари бил наясно, че ще се раздели с „ белия балет “. По-рано в понеделник експертът се сбогувал с всички на Валдебебас. Клубната администрация била на мнение, че ситуацията, в което е изпаднал отбора в този момент е нетърпимо и е назрял моментът за промени.

Както е известно, „ лос меренгес “ бяха детронирани в Шампионската лига, откакто непроменяемо я печелеха в миналите три сезона. Аякс отстрани Карим Бензема и компания на осминафиналите в конкуренцията. Само няколко дни преди злощастния реванш за Кралския клуб против холандския гранд, момчетата на Солари бяха отстранени от Барселона на полуфиналите за Купата на Краля. В Ла Лига Реал е на 12 точки зад водача Барселона, заемайки третото място.

Зинедин Зидан бе отпред на Кралския клуб в интервала от януари 2016-а до май 2018 година. Французинът напусна единствено няколко дни, откакто изведе отбора до трети следващ успех в шампионата на богатите и общо 13-а купа в историята на испанския гранд. Докато Зизу ръководеше „ балета “, тимът завоюва общо 2 трофея, измежду които и купа в Примера.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР