Зинедин Зидан коментира слуховете, че е дал съгласието си да

...
Зинедин Зидан коментира слуховете, че е дал съгласието си да
Коментари Харесай

Зидан отрече слуховете за Олимпик

Зинедин Зидан разяснява слуховете, че е дал единодушието си да поеме Олимпик Марсилия. Само преди два дни France Bleu Provence заяви, че клубът ще бъде закупен от Саудитска Арабия и на някогашния френски национал е бил обещан впечатляващ трансферен бюджет от 300 милиона евро.

" Няма вести, най-малко сега. Наслаждавам се на времето със фамилията си и ще забележим какво ще се случи в бъдеще. Винаги ще бъде цялостно със клюки, до момента в който не бъда публично назначен за управител, тъй че дано да забележим ", сбит бе Зидан пред Sky Sports.

Гениалният французин, който е еднообразно сполучлив и като футболист, и като треньор, е мениджърска цел на доста клубове през последните месеци. Носителят на " Златната топка " е без работа, откогато напусна Реал (Мадрид) през 2021 година.

В последните месеци той отхвърли оферти на ПСЖ, Марсилия и Ал-Насър, а съгласно осведомени Зидан желае да води Ювентус или националния тим на Франция. Засега обаче двете функции остават заети от Макс Алегри и Дидие Дешан.
 Зидан споделя
Зидан споделя " да " на Марсилия, в случай че го купят араби

Интересно решение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР