Зимно палто: най-модерните идеи на образа. Палтото е идеален вариант

...
Зимно палто: най-модерните идеи на образа. Палтото е идеален вариант
Коментари Харесай

14 свежи идеи как да носите палто през зимата.

Зимно палто: най-модерните хрумвания на облика.

Палтото е съвършен вид за връхни облекла за есенно-зимния интервал. Когато студовете към момента не са тежки, няма по-добър метод да изглеждате елегантно.

Моделите за есента и зимата се разграничават по количеството изолираност, стиловете са много разнородни и за двата интервала. Има избор за всяка фигура, височина и усет.

1.

2.

3.

Практичен и съвременен може да се назова стаилинга с дълго палто и високи ботуши. С подобен тандем даже с мини пола няма да замръзнете.

4.

Моделите тъкмо под коляното са изключително положителни с плоски обувки. Изберете аксесоари в цвят на обувките, с цел да създадете безупречно облекло.

5.

6.

7.

8.

Палта от светли нюанси към този момент несъмнено са в изгода, носете ги с кецове – това ще сътвори пресен, съвременен и гръмък външен тип. И двете типа и къси дънки са идеални тук.

9.

10.

За притежателите на ексцентричен усет, които обичат да притеглят вниманието, палтото пасва идеално. Изберете удължени модели от линията на талията, които наподобяват на рокли. По-добре е да носите такава рокля на палто с елегантни обувки с токчета. В този тоалет ще бъдете допустимо най-женствени, стройни и грациозни. Този жанр добре акцентира талията.

11.

12.

Късо палто с кожена яка е превъзходен вид, който наподобява изключително добре с високи ботуши, да вземем за пример, над ботушите на коляното. Протекторите образно удължават краката, вършат силуета по-елегантен. Идеално допълнение към зимния тип ще бъде шапка от четина.

13.

 14.

Визиите Ви с палто през зимата могат да бъдат първокласни, разнородни. Основното е да изберете модела си, който идеално се вписва във вашия дрешник.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР