Зимният курорт Банско започва да се рекламира в CNN Turk

...
Зимният курорт Банско започва да се рекламира в CNN Turk
Коментари Харесай

Банско ще се рекламира в турския канал на CNN 

Зимният курорт Банско стартира да се популяризира в CNN Turk – турското посланичество на американската телевизия CNN. Рекламните клипове ще се излъчват от на следващия ден, 7 февруари, до края на месец март.

Банско излиза на един доста сериозен пазар. По пет пъти дневно ще се въртят рекламни клипове, в това число и в праймтайма на малкия екран “, изясни за Economic. bg Малин Бистрин, ръководител на Съюза на туристическия бизнес в Банско.

Той не пожела да разяснява каква е цената на контракта, който е подписан. Но съобщи, че това е доста значима стъпка, защото „ напълно скоро това може да донесе доста визити в Банско “.

Рекламните клипове ще демонстрират всички благоприятни условия за туризъм в българския зимен курорт и по-специално – ски пистите. Te ще бъдат предавани, когато се показва прогнозата за времето.

Всичко това дава опция на турския екскурзиант да получи всякаква информация за Банско “, споделя Бистрин.

Инициативата за реклама в една от най-гледаните турски малките екрани е на туристическия бизнес в Банско, общината и целия район, прецизира Малин.

Още предходната седмица министърът на туризма на Турция е бил на посещаване в Банско за сключване на контракта.

Цялата процедура по договарянето на рекламата акция лиши към 10 дни “, изясни Малин.

Той е на мнение, че всичко това, в пика на зимния сезон, ще донесе доста изгоди на града и цялата община.


Днес беше намерено интернационалното туристическо ревю EMITT (East Mediterranean International Tourism & Travel Exhibition). България взе участие със независим щанд, проведен от Министерството на туризма, в който ще се показват общо 10 туроператора, общини и експерти в сектора, по информация на българското Министерство на туризма.

Истанбулското ревю е едно от най-старите в сектора и най-престижното. То е профилирано за региона на Източното Средиземноморие и съгласно специалистите е измежду 5-те топ туристически изложби в света. По създание съставлява туристическа борса за информация, продан, съдействие, дестинации за туризъм и пътувания на Балканите, Близкия изток и Централна Азия.

Интересът от страна на турците към България е доста огромен. През нашия щанд минаха доста хора “, споделя Малин Бистрин, който също е на ревюто.

Очаква се на българския щанд да пристигна през днешния ден и българския министър на туризма Зарица Динкова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР