Зимната подготовка на ЦСКА ще започне на 5 януари, съобщава

...
Зимната подготовка на ЦСКА ще започне на 5 януари, съобщава
Коментари Харесай

В ЦСКА ще се радват на месец почивка, ясно е кога започват зимна подготовка

Зимната подготовка на ЦСКА ще стартира на 5 януари, оповестява " Тема Спорт ". Именно тогава армейците ще се съберат за наложителни медицински прегледи на подготвителната база в Панчарево.

Преди началото на пролетния полусезон 31-кратните първенци ще проведат двуседмичен лагер в чужбина, като разновидностите са Турция и Испания. Очаква се крайното решение да бъде взето тази седмица и ЦСКА да го разгласи на формалния си уебсайт.
 Махмутович се прибра в София с националния тим на България
Махмутович се прибра в София с националния тим на България

Махмутович изигра цялостни 90 минути в контролата на " Стад де Люксембург "

Последният формален дуел на армейците за календарната година би трябвало да се организира на 1 декември, четвъртък, 12:00 часа. Тогава те ще гостуват на спечелилия от двойката Крумовград - Септември Сф в 1/8 край на SESAME Купа на България, в случай че преди този момент преодолеят третодивизионния Гигант Съединение в събота.

Така възпитаниците на Саша Илич ще получат повече от месец отмора, откакто през лятото ваканцията на множеството от тях бе минимална. Това бе наложено от ранното започване на сезона, което пък бе провокирано от стартиралото през вчерашния ден международно състезание в Катар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР