Зимната обстановка в Русенско остава сложна, въпреки че няма населени

...
Зимната обстановка в Русенско остава сложна, въпреки че няма населени
Коментари Харесай

Опашки и тапи от ТИР-ове заради сложната пътна обстановка в Русенско


Зимната конюнктура в Русенско остава комплицирана, макар че няма обитаеми места без ток и вода, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Проблем са пътищата в района, като най-критична е обстановката в региона на граничния пункт Дунав мост. След като сутринта Румъния още веднъж спря трафика за камиони над 12 тона, се образуваха големи опашки по булевардите наоколо до оборудването.

Заради мощния сняг пътищата към Разград и Силистра от време на време се затварят, в това число и за леки коли. Постоянно към този момент е ограничаването за камиони над 12 тона, което важи и за направлението към Бяла. Тъй като тировете не се пропущат, се основава в допълнение напрежение.

Още от сутринта два аварирали камиона затвориха достъпа до Индустриалния парк. Други два тира блокираха кръговото кръстовище към Свободна зона и сътвориха запушалка в посока към Русе. Наложи се придвижването да бъде пуснато в насрещното платно, а трактори да дърпат закъсалите.

Заради тежката конюнктура от община Русе са поискали от министъра удължение на ваканцията на учениците до петък в това число. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР