Зимата наближава и идва време за празници и мно-о-о-о-го подаръци!

...
Зимата наближава и идва време за празници и мно-о-о-о-го подаръци!
Коментари Харесай

Варна отново е първата „морска“ спирка на Дядо Коледа

Зимата наближава и идва време за празници и мно-о-о-о-го дарове! И тази година Varna Mall ще даде най-атрактивния старт на морската обиколка на Дядо Коледа. По традиция любимецът на всички деца „ каца “ с „ крилатата “ си шейна на покрива на комерсиалния център и се спуска от него пред очите на малчуганите дружно с чувала си, цялостен с дарове за тях.

През 2019 година денят на огромното посрещане на Дядо Коледа е 2 декември, понеделник.

Забавното празненство в чест на скъпия посетител стартира в 18:00 часа край празничната елха, Захарната къщурка и танцуващите мечета в отрупания с коледни сладки баснословен ъгъл в централното предверие на Varna Mall. Тази година, с изключение на джуджетата, на помощ на Дядо Коледа ще се притече и Зайо Байо.

За всички деца дългоушкото е приготвил огромна торба с вкусни пшенични пръчици с играчка-изненада, които белобрадият дъртак персонално ще раздаде на дребните посетители на тържеството. Както постоянно, край елхата ще има доста игри и викторини, а за малчуганите, които се показват най-добре, ще има още примамливи изненади от Зайо Байо и специфични награди от наемателите в комерсиалния център.

Белобрадият дъртак ще остане във Varna Mall чак до края на годината, с цел да могат всички малчугани да се снимат с него за спомен в коледния ъгъл. А всяка фотография, направена от „ формалния фотограф “ на Дядо Коледа, обезпечава присъединяване в онлайн фотоконкурса „ Усмивки с Дядо Коледа” във фейсбук страницата на комерсиалния център.

Там в специфичен албум ще бъдат подредени всички фотографии на искащите да се включат в състезанието, а първите три, събрали най-вече лайкове през интервала 4 декември 2019 – 5 януари 2020 година, ще завоюват атрактивни награди.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР