Зенитно-ракетните системи С-400 и зенитно-артилерийските системи „Панцир-С“ поеха бойно дежурство,

...
Зенитно-ракетните системи С-400 и зенитно-артилерийските системи „Панцир-С“ поеха бойно дежурство,
Коментари Харесай

Русия тренира за война с „Панцир” и С-400

Зенитно-ракетните системи С-400 и зенитно-артилерийските системи „ Панцир-С “ поеха бойно дежурство, с цел да отхвърлен въздушна офанзива в границите на стратегическите учения „ Запад-2021 “ на Русия и Беларус. Това оповестиха пред публицисти в Министерството на защитата на Русия, представени от ТАСС, съобщи организация " Фокус ".

Преди това бойните екипажи са направили маршове от пунктовете за разполагане, като по едно и също време отблъскват офанзивите на условни диверсанти. Стратегическите учения на въоръжените сили на Русия и Беларус се организират на всеки две години. „ Запад 2021 “ е последният стадий от взаимното образование на въоръжените сили на двете страни тази година. Практическите дейности на войските (силите) се организират от 10 до 16 септември на девет полигона, ситуирани в Русия, в Балтийско море, както и на пет полигона на въоръжените сили на Беларус.

Общо в ученията вземат участие до 200 хиляди души личен състав, към 80 самолета и вертолета, до 760 единици военна техника, в това число 290 танка, 240 оръдия, ракетни системи и реактивни системи за залпов огън, както и до 15 кораба. Връщането на военните командни и контролни органи и войски в местата им на непрекъснато разполагане след присъединяване в ученията се възнамерява доникъде на октомври.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР