Земята има планета двойник, която обикаля около Слънцето, но не

...
Земята има планета двойник, която обикаля около Слънцето, но не
Коментари Харесай

Нибиру - планетата разрушителка, е скрита зад Слънцето

Земята има планета двойник, която обикаля към Слънцето, само че не можем да я забележим, тъй като постоянно е зад нашата звезда.

Това на пръв взор фантастично изказване се удостоверява от проучвания на американски и европейски астрономи. Техните изследвания сочат, че е изцяло допустимо зад нашата звезда да се крие планета, която няма по какъв начин да я забележим поради голямото сляпо леке.

И тази планета може да е по-голяма даже от колоса Юпитер, настояват астрономи пред " Дискавъри ченъл ". В момента се изследва дали някои аномалии в придвижването на Слънцето могат да се обяснят с въпросния галактически обект, който може да е мистериозната планета Х или някоя друга – въпрос на наименование.

През 2006 година НАСА пуска уред, който обикаляйки към Слънцето, съумява да снима и част от мъртвото леке. Там не се вижда никаква планета. Но в това време доста по-голяма част от зоната на невиждане остава скрита.

Затова от галактическата организация обмислят пращането на уред, който да мине зад нашата звезда и да види дали там в действителност има обекти. Това обаче ще стане вероятно идващото десетилетие.

Естествено, ловците на извънземни незабавно се зарадваха на опцията да обяснят от кое място идват пришълците. Ако зад Слънцето в действителност се крие друга планета – Антиземя, както някои я назовават, то от нея доста по-лесно ще бъде да идват всевъзможни галактически кораби, на които няма да е нужно да се движат със светлинна скорост.

Засега това са си единствено теории, близки до фантастиката, само че без удостоверение.

Катастрофа

До 90-те години на предишния век се считаше за невероятно две планети дълго време да бъдат в една и съща орбита. Но по-късно астрономите потвърдиха теоретично, че това е доста допустимо. А след това бяха открити такива в нашата вселена.

Преди милиарди години нашата планета се е сблъскала с друга. Най-популярната доктрина е, че от нея се е родила Луната. Предполага се, че тази планета е била с размерите на Марс и след злополуката с нея нашата се снабдява със сателит и с условия за пораждане на живот.

Смята се, че тази планета е вървяла в същата орбита като Земята. Сега обаче теориите поставят още една планета в нашата орбита, само че това би трябвало занапред да се ревизира.

Според още по-революционна доктрина, изцяло е допустимо Антиземя да обикаля не тъкмо в нашата орбита към Слънцето, а в друга повърхност.

В момента всички познати ни планети от нашата система се въртят към звездата в една повърхност, само че теоретично има шансове планетите да се въртят в други плоскости (след някакъв небесен конфликт или след прихващане от Слънцето) и тогава обстановката се усложнява трагично.

Парад

На 20 април имаме церемониал на планетите, когато Венера, Марс, Юпитер и Сатурн застават съвсем в една линия. Това се назовава церемониал на планетите. А към него се причислява и Луната на 23 април.

Астрологично това е време за промени, само че и за компликации, които могат да бъдат преодолени. Действат противоположни сили, които могат да объркат битието и възприятията. Засилва се експанзията, в това време има положителни предпоставки за секс, споделят астролозите. Като цяло този церемониал е добър поради присъединяване на Юпитер и Венера.

Подобен церемониал се е появил в небето през 2020 година, само че без Луната. Следващият с тези планети обаче ще е след 18 години.

Източник: " Телеграф "

Снимка: Hotgeo.ru
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР