Земята чрез Памела КрибеМили приятели,Аз съм вашата Майка-Земя, носеща ви

...
Земята чрез Памела КрибеМили приятели,Аз съм вашата Майка-Земя, носеща ви
Коментари Харесай

Възстановяване на мъжките и женските енергии в тялото

Земята посредством Памела Крибе

Мили другари,

Аз съм вашата Майка-Земя, носеща ви върху себе си. Постоянно навлизам във вас и ви  захранвам и вдъгновявам със своята сила. Ние си принадлежим един на различен, дружно танцуваме един и същи танц.

Да живееш в тяло, мъжко или женско, значи взаимоотношение сред Душата и това, което принадлежи на Земята. Почитайте прелестното си тяло, което съм ви дала. То е израз на женска или мъжка сила. Почувствайте тази хубост. Наблюдавайте я от вътрешната страна. Усетете мощните сили на тялото си, страстите му, възприятията, пристрастеностите и желанията му. Това са мощни сили, на които вие от време на време се съпротивлявате. Опитайте се да почувствате за момент цялата чиста хубост на тялото си, без предпочитание да го контролирате. Почувствайте силовото поле, което е по едно и също време и физическо създание.

Вашето тяло непрекъснато ви дава информация, само че вие постоянно я игнорирате, тъй като си мислите, че знаете всичко по-добре и с мозъка си решавате кое за вас е по-добро и по-правилно. Често игнорирате тялото си – моя подарък за вас. Моля ви да обърнете внимание на земята под краката си,  тази, на която стоите през целия си живот и да се върнете към Свещеното си тяло – вместилището на Душата. Помирете се с тялото си и престанете да се съпротивлявате на силите, които то демонстрира, като започнете с това да ги почитате. Душата ви е получила покана за танц с силите на Земята, с силите на жена, с силите на мъж, със взаимните сили.

Хайде да създадем това през днешния ден. Опитайте се да оставите своите убеждения за вярно и погрешно, за това какво е възможно и какво не. Постарайте се изцяло да отхвърлите тези хрумвания. Позволете си да си говорите със самите сили. Ако се огледате в близост, ще видите в природата непрекъсната игра на сили и сили, във вятъра, във водата, в температурата, в сезоните, в климата. Всичко се намира в непрекъснато придвижване, само че се стреми към избран баланс и равновесие, въпреки че на всичко е разрешено да върви по собствен личен път. Властната нужда да се управлява и провежда, в последна сметка води до дисбаланс, към неравоновесие. Същото се отнася и за човешката природа, доколкото тя се явява част от природата на Земята. Оставете опитите да контролирате всичко и всичко да манипулирате. Вижте кой сте вие, тук и в този момент, в този миг. Позволете на желанията ви да се проявят и да „ поговорят “ с вас.

Всеки от вас, присъстващ тук, жадува за обич. Любов в връзките си с другите и обич към себе си. Любов, с цел да я давате на другите, и с цел да я получавате. Така и би трябвало да бъде, доколкото това предпочитание е откровено. Но все пак мощно предпочитание, една част от вас обитава в положение на боязън и в тъмнотия. Тази част от вас ви принуждава да се страхувате от любовта. По този метод, въпреки че една част от вас жадува и се стреми към любовта, другата страна несъзнателно ви закрива от любовта – отдаването и приемането й.

Ве сте първопроходците на новото време. Вие сте пионери. Стъпвате на нова земя, на неразучена територия. Искате да живеете от сърцето, от Душата и желаете да разберете какво е това обич в реалност. Но не облиците на любовта, които показват медиите, а великата и необятна обич. Любов, която разрешава на двамата сътрудници да остават изцяло тези, които са. Любов такава, каквато е замислена от природата.

Сега е преходно време на Земята. Все повече и повече хора желаят дълбочина на връзките си, същинска среща с различен човек и точно в тази посока ви води вашият път. Но този път води освен към върха, само че и към падения, доколкото на този път се срещате със своите страхове, предразсъдъци и предубеждения от родителите си и предците, от болката на поколенията преди вас. Това е изборът, който вършиме, избирайки взаимоотношенията си на Новата Ера. Още повече – вие избирате друго съществуване. Избирате откритостта и искреността, идващи от самата ви вътрешност на това, което сте. Следователно този избор слага пред вас задачата да откриете и изявите от позицията на своята Душа тази ваша част, която се крие към момента в мрака.

Хайде през днешния ден намерено и без наказание да погледнем това, което към момента се крие във вас. Каква болежка, какъв боязън живее там? Какво не ви дава да обичате себе с и другите? Нека първоначално да погледнем към предишното, на това по какъв начин са се развивали мъжките и женските сили в предишния век? Ще забележим, че епохи наред преобладават мъжките сили, това, което е донесло премеждия и на двата пола. Мъжката сила, преобладаваща в историята ви, е била в доста ментални сили, стремящи се да направляват и опеределят както земната, по този начин и човешката природа. Тази форма на сила желае да лимитира и управлява и постоянно зад това стои жаждата за власт.

Тази сила е работела във всички пластове на обществото. В държавните управления, в религиите, в ежедневния живот се е подтискала женската сила, прочувствената и интуитивната. В резултат, дамите почнали да се усещат непълноценни. Женските усеща не били за предпочитане, а даже напълно са се отхвърляли. Такъв е бил преобладаващия метод на живот. Жените били считани за жители второ качество хора и се отнасяли с съмнение към женските сили като цяло.

Ако сте нападателни, съсредоточени върху контрола, силата и манипулирането чрез ментални процеси, женският аспект скоро ще стане ваш зложелател, доколкото той по своята природа е по-гъвкав, по активен и повече обвързван с възприятията и страстите. Женската сила е източник на ентусиазъм. Тя основава мост към Душата ви. Душата ви тече през женската ви сила. Мъжката сила е подназначена да поддържа това ентусиазъм, да реализира опция за проявяване и да го утвърди в материалния свят.

Именно по този начин би трябвало да бъде, при изискване, че мъжката и женската сила работят добре дружно. Но през вековете тяхното естествено съдействие се е разрушило и мъжете и дамите са станали непознати един на различен, почнали да се опълчват. Това станало освен във външните връзки сред мъжете и дамите, а и в сърцата на всеки мъж и всяка жена. Мъжете се отдръпнали от личния си прочувствен живот, а дамите са почнали все по-често да усещат нерешителност в отношението към личната си същина и в дейностите си. Мъжкото доминиране е нанесло основни рани и в двата пола.

Моля ви да се присъедините към мен в следната визуализация. Представете си мъж и жена, застанали един до различен. Бих желала доста накратко да изобразим мъжката и женската душа на групово равнище. Много шаблонизиран общ облик, само че по този начин, че да можете да го разпознаете и идентифицирате.

Когато видите мъжът в исторически проект, изпитващ болежка, ще видите човек, чиито страсти не могат да протичат задоволително свободно. Мъжът се асоциира с мисленето, с действието, само че връзката със сърцето е разрушена или е мъчно да се реализира. Ако погледнете на силуета на мъжа, ще видите, че той живее в някакъв корпус или ризница. Тази ризница от една страна му дава възприятие за сигурност, само че въпреки това го лимитира, подтиска сърдечните му прекарвания. Ще видите прилива на неговите пристрастености и обич, само че този поток не може да протича свободно през бронята, блокирайки го от вътрешната страна. Мъжете не могат добре да показват чувствта си, тъй като са принудени да се борят със тази остаряла ризница, която в реалност към този момент не им подхожда. И вие виждате, че има към този момент пукнатини в тази ризница.

Мъжете се борят против тези антични доспехи, доколкото желаят да изразят на открито възприятията си. Но в рамките на тези ограничавания, които са резултат от минали съждения, те както и преди са си към момента мъже и не могат да изразят избрани сърдечни страсти и в действителност да се свържат с различен човек. От позиция на тези ограничавания, когато прекрачват личните си забрани, те се отхвърлят от избрана сигурност, а това е ужасно.

Сега хайде да погледнем по какъв начин наподобява дамата вследствие на дългата предходна болежка и подтискане. Ако погледнете този женски облик, то първото нещо, което ще видите е, че нещо не доближава. В резултат на подтискането и половото принуждение, която е изпитвала в течение на хилядолетия, обликът й не е цялостен. Има блокировки, изключително в корема и в долните чакри.

Болката от насилието е преголяма. И когато контузията е прекомерно мощна за преживяване, хората по някакъв метод бягат от нея. Те се пробват да изоставен тялото си, губят връзката си с Земята, с вътрешната си мощ, доколкото цялостното наличие в тялото им става доста мъчително за тях. Това се отнася за всички дами на световно равнище.

Сега си задайте да включите въображението си към двете фигури, и ще стартираме с мъжа. Представете си, че със своето осъзнаване сте вътре в този мъж. Почувствайте болката там и по едно и също време желанието още веднъж да усеща и да живее със сърцето. Погледнете дали няма да се разпознаете в някои от ограничаващите доспехи. В някаква степен и вие също ги носите тези доспехи, които ви дават явна за вас уверенност в контрола, само че в същото време скриващи от вас светлината и не позволяващи на вашата Душа да сияе на Земята. Можете ли да кажете на този мъж, а по този метод и на себе си, че може да смъкна тази ризница парченце по парченце, от ден на ден освобождавайки се от нея. Може да се освободите от това, което ви е премного и от което нямате повече потребност. Направете това в този момент, само че не принудително. Погледнете какво ще отпадне от самосебе си.

Наблюдавайте по какъв начин се чувствате все по-свободни в енергийното си поле и в страстите си и накъде тече освободената сила. Може да откриете място в тялото си, където тази сила се движи непринудено. Може би част от тази ризница ще остане или няма да отстъпи. Нека бъде по този начин. Не е наложително внезапно да отпадне цялата ризница. По този метод си помогнахте, а също помогнахте и на необятния набор мъжки сили тук, на Земята. Енергиите, които желаят да се трансформират. А в този момент излезте от въображаемата фигура на мъжа.

Пренесете вниманието си от фигурата на мъжа към фигурата на дамата. Обърнете внимание по какъв начин я виждате. На нейните нерешителност и незащитеност, чупливост и тактичност, не смеещи да се проявят в своята цялост. Позволете на съзнанието си да се спусне в нейното схващане и в нейното тяло. Може да усетите нейния боязън и противодействие на нейната целокупност, които се спускат към уязвимия стомах и вътрешност.

Аз, Майката Земя, съм с вас, когато вършиме това, по тази причина вие сте в сигурност. Имате моята поддръжка, по тази причина не се опасявайте. Почувствайте силата вътре в женската фигура. Покажете й, че вие сте там за нейното богатство, че я приемате. Кажете й какъв брой е прелестна, по какъв начин й се радвате в този свят, на Земята. Необходими са ни нейните интуитивност и връзка с Душата, която тя прави с вътрешното си познание и хубост, които внася в живота. Необходимо ни е да се върне още веднъж на Земята.

Представете си стълба, спускаща се от Небето, и цялостната и същинска женска сила по какъв начин слиза постепенно по нея. Направете това за себе си и за цялата женска сила тук и в този момент. Необходимо й е да се почувства мечтана на Земята, тъй като тя се е откъснала от Земята поради претърпяната експанзия и болежка.

Тази болежка към момента е във вас, без значение от това дали сте жена или мъж. Ето за какво ви е толкоз мъчно да позволите на страстите си да се показват свободно и да се решите да станете това, което сте надълбоко в Душата си. Вижте дали можете да се приближите до стъпалата на тази стълба, само че й дайте независимост на деяние. Не е наложително да се премине цялата стълба незабавно. Сега оставете тази мислена фигура и се върнете в тялото си.

Можете да се пресъздавате в триъгълник, дружно с тези мъжка и женска фигури. Тези облици са свързани с вас, с персоналния ви живот. И в това време излизат отвън границите на персоналния ви живот, доколкото са силово поле, пронизващо обществото като цяло.

Признавайки старите рани посредством въображаемите фигури в тази визуализация, вие лекувате част от себе си и се освобождавате от предишното. Отново можете да станете вдъховен и чувстващ мъж и мощна и уверена в себе си, интуитивна жена. По този метод се освобождавате от болката на предишното и помагате за изцелението на груповото схващане.

Благодаря ви за работата, която вършите в този развой на превръщане. Вие сте първопроходците на Новото Време.

© Pamela Kribbe

http://www.jeshua.net

Превод Таня Темелкова

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР