Зелева диета – само за една седмица ще загубите 7

...
Зелева диета – само за една седмица ще загубите 7
Коментари Харесай

С тази зелева супа ще свалите излишните килограми

Зелева диета – единствено за една седмица ще загубите 7 непотребни кг.

Предимството на тази диета е, че тя е богата на хранителни субстанции, не трае дълго и задейства метаболизма. Можете да ядете супата в неограничени количества, тъй че няма да сте гладни.

Това е една от здравословните диети, която ви разрешава да свалите 7 кг единствено за 7 дни.

Най-важното хранене за деня ви е нискокалоричната зелева чорба, чиято рецепта можете да прочетете по-долу. Тази чорба предизвиква бързото изгаряне на мазнините.

Няма метод да не отслабнете, в случай че спазвате главните правила: без алкохол, сладко, газирано, самун, сушени меса.

След като приготвите супата, можете да приберете цялата тенджера в хладилника или на терасата или да я разделите в буркани, до момента в който е още гореща, да ги пандизите (което ще ги вакуумира).

Ще бъдете изумени от резултатите единствено след няколко дни. Представяме ви рецептата за диетична чорба, която сигурно ще се трансформира в обичаното ви ядене.

Необходими съставки:
6 приблизително огромни глави лук
3-4 домата или доматено пюре, на усет
1 дребна глава зеле
2 зелени чушки
500 г целина, корен и лист
1 кубче бульон

Приготвяне:
Накълцайте зеленчуците, прибавете вода, сол, черен пипер на усет. Варете зеленчуците на мощен огън в продължение на 10 минути, по-късно намалете котлона до най-малко и гответе, до момента в който зеленчуците омекнат.

По време на диетата не можете да консумирате бързи храни, захар, алкохол, самун, газирани питиета, всевъзможни мазни и пушени храни.

Зелева диета: Меню за 7 дни

Ден 1
Зелева чорба и плодове по ваш избор, не се позволяват единствено банани. Пийте доста течности, вода, неподсладен чай или черно кафе.

Ден 2
Супа и зелени зеленчуци (пресни, тъмнолистни зеленчуци). Не би трябвало да ядете царевица, зелен грах или фасул. За вечеря картофи на фурна с малко растително масло. На този ден плодовете са неразрешени.

Ден 3
Супа, плодове и зеленчуци, само че без картофи. Резултатите са към този момент забележими на третия ден, тъй че към този момент би трябвало да сте отслабнали с 2 кг.

Ден 4
Супа, плодове и зеленчуци, в това число банани и мляко с ниско наличие на мазнини. Можете да изядете най-много 4 банана.

Ден 5
Зелевата чорба е наложителна и се позволява едно хранене 300-500 г постно пилешко или говеждо и доматена салата (максимум до 6 домата). През деня би трябвало да пиете 1,5 до 2 литра вода, с цел да изхвърлите непотребните киселини от тялото.

Ден 6
Супа от варено месо и зеленчуци (особено листни). На шестия ден не е позволено да се ядат картофи.

Вижте още: Здравословна напитка за намаляване с джинджифил и канела

Ден 7
Купа чорба, варен кафяв ориз със зеленчуци, плодов сок, прясно изцеден.

Пийте повече вода по време на диетата и комбинирайте диетата с умерена физическа интензивност.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР