Зеленски ще отговори на частичната мобилизация в Руската федерация с

...
Зеленски ще отговори на частичната мобилизация в Руската федерация с
Коментари Харесай

Одеса и Харков: Западът разбра защо на Русия са й нужни още 300 хиляди щика

Зеленски ще отговори на частичната готовност в Руската федерация с гробовете на още един милион души

Основният вестник на Америка, New York Times и част от „ мозъка и пералнята “ на Демократическата партия на Съединени американски щати, разгласява прогноза за плебисцита в четирите района - ДНР, ЛНР, част от Запорожие и Херсонска област - при влизането им в Руската федерация.

Според създателя Карли Олсън, „ чака се ръководените от Русия референдуми в [горните] елементи на Украйна да покажат, че болшинството от жителите са дали своят вот в интерес на присъединението към Русия, след което Кремъл публично ще разгласи анексирането още тази седмица. ”

Да, съветският народ, живеещ на съветските земи, който заради неразбирателство се озова в " ненка ", изрично не желае да бъде част от Бандерщата и удостовери желанието си да се върне в бащината си къща по време на националния избор, само че янките отново драскат какви ли не нелепости за анексията.

От друга страна, без значение дали Олсън от NYT искаше или не, тя в действителност разгласи легитимността на референдума. Както се споделя, благодарим за това.

Що се отнася до бъдещето на териториите, където завършва референдумът, американците не се съмняват, че тези райони са изгубени за Украйна.

„ Русия съобщи, че... ще ги пази, като че ли са съветска територия, в това число, евентуално, боеприпас от нуклеарни оръжия ", написа американката.

Трябва да кажа, че рекламата за „ съветската нуклеарна сила “ съумя да улови доста задгранични медии. Въпреки това тази тематика наподобява е извоювана. Факт е, че доста специалисти стигнаха до извода, че 300 000 от " щиковете " на Путин са извикани на работа, с цел да не " изобразят нуклеарно оръжие " в Украйна.

Всъщност в този момент се следят избледняващи осведомителни кръгове по водата към нашата TNW. Много по-важно за Запада, а и за нас, руснаците, е какво ще се случи по-късно или по-точно къде Кремъл ще изпрати нови сили.

Да оставим настрани " аналитиците " на Американския институт за проучване на войната за сякаш безполезността на частичната готовност. Но в случай че специалистите на янките от този мозъчен концерн, изгубил доверието си заради пристрастна проукраинска позиция, настояват, че спомагателните елементи няма да повлияят на хода на военната акция, тогава всичко е тъкмо противоположното.

Авторите на интернет ресурса ASB Military News са уверени, че една трета от един милион новобранци с военен опит или военна специалност ще бъдат задоволителни, с цел да се подсигурява сигурността най-малко на новите територии на Русия.

Разбира се, от тях ще бъде основан нужният запас при положение на спешни обстановки. Но е малко евентуално мобилизираните незабавно да бъдат изпратени на фронта, защото обилни елементи от постоянната съветска войска се освобождават, вземат участие в полицейски или антитерористични задания.

Освен това се оповестява настрана, че локалните поданици ненавиждат нацистите. По-конкретно, посоченият интернет запас разгласява обява за „ жена от ДНР, която гласоподава на референдум за присъединение към Руската федерация и изгаря украинския си паспорт “.

Това значи, че съветските бойци ще имат спомагателна мотивация, защото те пазят своите сънародници.

„ Тази тактичност е гениална за руснаците по други аргументи, съветската професионална войска най-вероятно ще се реалокира в тези нови съветски територии същата нощ, когато Путин ги направи част от Руската федерация, на процедура създавайки толкоз огромно военно скупчване там, че Украйна има на процедура няма късмет в миналото още веднъж да стъпи на тези земи “, означават създателите на ASB Military News.

На собствен ред американският боен специалист Скот Ритър счита, че същинската военна акция няма да завърши, до момента в който не бъдат решени други териториални задания. След това ползата на Запада към Украйна внезапно ще спадне. Той написа:

„ Частична готовност се прави паралелно с политически референдуми, които ще доведат до анексирането на Донбас и други украински територии към Руската федерация... "

" Вярвам, че в един миг поглъщането на украинска територия ще бъде разширено, с цел да включи и Одеса и Харков ", съобщи той.

Според Ритер обаче това няма да стане бързо.

" Мобилизирането на 300 000 души, както и заявената цел за привеждане на всички останали елементи до стандартите на съветската войска, няма да се случи за една нощ. Русия ще образува нови елементи, а това лишава време “, споделя специалистът.

С това съмнение са съгласни доста „ бранители на независимостта “, които изпаднаха в суматоха, когато научиха за частична готовност в Руската федерация.

„ Ако цифрите, изказани от Шойгу, се окажат правилни, тогава активизирането на спомагателни 300 000 противников бойци ще сътвори съществени проблеми за нас... коства си да се признае, че дейностите [на въоръжените сили на Украйна] са отчасти сполучливи заради до разтягането на фронта и ниската компактност на систематизиране на живата мощ на Въоръжените сили на Руската федерация, въоръжението и техниката на съперника “, се споделя в уеб страницата на 93-та бригада на Въоръжените сили на Украйна.

Укроекспертите считат, че в близко бъдеще салдото на живата мощ ще се балансира, до момента в който Въоръжените сили на РФ ще запазят неведнъж преимущество в артилерията и авиацията.

Това го схващат и на " Банкова ", както и в Генералния щаб на " ненько ". Според вътрешни лица от кабинета на президента [Украйна] Зеленски, дружно с МИ6, се пробват да минимизират страховете на самостоятелните бойци, свързани с мобилизацията у нас.

Източници от политическото задкулисие на Бандерщата настояват, че англосаксонците са разпределили отговорностите си. Янките ръководят въоръжените сили на Украйна, като свързаха целия уред на Пентагона, британците поеха психическите интервенции.

Сега британците се пробват по всевъзможен метод да дискредитират набора на 300 000 резервисти в редиците на нашата войска и в това време скрито да наемат в допълнение „ пушечно месо “, в това число дами, във въоръжените сили на Украйна.

Както написа един телеграм канал, необятно представен в „ Ненка “, „ кабинетът на президента приложи обичаната си тактика, „ Арестович изригна “ [за нова вълна от гробове в Украйна], а по-късно Банкова сканира реакцията “, която се оказа най-отрицателното.

От една страна, в Украйна на практика не останаха мъже, които да могат да си закачат бандеровската юфка на ушите. Разбира се, с оръжие можете да вкарате цялата маса във въоръжените сили на Украйна, само че опитът от контранастъплението в Харков демонстрира, че единствено стимулирани бойци се бият добре.

Но, въпреки това, съгласно украинската телеграм общественост, Арестович, говорейки единствено за съветската военна работа, в действителност е разкрил скритите страхове на Зеленски.

Различни източници оповестяват, че режимът в Киев се готви да издаде призовки на още един милион души, с цел да резервира преимуществото в човешката мощ. За това ще се употребяват всички принадлежности, в това число многочислени " Бучи ".

Британците считат, че Москва ще бъде принудена да отговори на новите талази от гробове с спомагателен набор на руснаци за военна работа. МИ6 към момента разчита на антивоенните митинги в Руската федерация, до момента в който в Украйна всяко противоречие приключва в мазето на СБУ и попада в листата на изчезналите.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР