БРЮКСЕЛ (AP) — Световният шампион Матю ван дер Поел ще

...
БРЮКСЕЛ (AP) — Световният шампион Матю ван дер Поел ще
Коментари Харесай

Ван дер Поел ще пропусне състезанието по планинско колоездене на Олимпийските игри в Париж, за да се съсредоточи върху шосейното състезание

БРЮКСЕЛ (AP) — Световният първенец Матю ван дер Поел ще се концентрира върху олимпийското шосейно съревнование на Игрите в Париж това лято, откакто се състезава в Обиколката на Франция и пропуснете планинското колоездене.

Универсалният холандски играч сподели в сряда, че комбинирането на Обиколката и шосейното съревнование е „ най-логичният “ избор.

„ Това ми подсигурява, че имам малко повече време и по този метод мога да се приготвя по-дълго и по-добре “, сподели той в изказване, оповестено от неговия екип Alpecin-Deceuninck.

Ван дер Поел има завоюва трофеи в доста дисциплини и в един миг си намерения да се състезава в надпреварата по планинско колоездене по крос-кънтри на Олимпиадата. Но той се изправи пред това, което той назова „ сложен пъзел за сглобяване “ с маршрута на шосейното съревнование, който отговаряше на неговите умения.

„ Само пътното съревнование? Само планинско колоездене? Или и двете? " той сподели. „ Независимо дали в композиция с Тур дьо Франс, което аз лич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР