Зеленски идва по покана на Министерски съвет и това е

...
Зеленски идва по покана на Министерски съвет и това е
Коментари Харесай

Румен Христов проговори за имунитета на Борисов и визитата на Зеленски

Зеленски идва по покана на Министерски съвет и това е обикновено. Очакваме да посети българския парламент и да направи изказване пред депутатите, ще забележим дали натовареността му ще разреши това. Не чакам Радев да се срещне със Зеленски. Това съобщи за " Твоят ден " Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в от ГЕРБ–СДС.

По думите му е авторитет за България, че украинският президент ще посети страната. Той разяснява и това, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се е отказал от имунитета си.

" Борисов не се е боял да остане без имунитет когато Гешев беше основен прокурор, години наред това беше реалност. Лидерът на даже се отхвърляше от депутатското си място непринудено. Предвид, че имаш доста мнения и през днешния ден още веднъж беше импортирана декларация, Борисов сподели, че няма смисъл да се губи повече време и да се вършат циркове, се отхвърли от имунитета си, тъй като няма терзания ", разяснява той.

По думите му ГЕРБ-СДС изрично ще застане зад декларацията, с която България поддържа Украйна да е в НАТО. " Щях да се учудя, в случай че Българска социалистическа партия я поддържа, тя гледа постоянно на изток към Кремъл. За тях сме членове на Европейски Съюз и НАТО единствено за облагите, само че не и да носим отговорност ", счита Христов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР