„Зеленият сертификат изглежда е единственото решение България да направи стъпка

...
„Зеленият сертификат изглежда е единственото решение България да направи стъпка
Коментари Харесай

Мирослав Севлиевски: Зеленият сертификат е решение България да направи стъпка напред

„ Зеленият документ наподобява е единственото решение България да направи стъпка напред. Аз съм 100% „ за “ зеления документ, без значение от политическата и административната какафония, която се случи “, съобщи в предаването „ Лице в лице “ Мирослав Севлиевски - някогашен министър на енергетиката.

„ Хората, които през днешния ден са на власт или които желаят на следващия ден да са на власт, би трябвало да създадат нещо, тъй че тази година да не се запомни като годината на закованите ковчези “, означи той.

По думите му има същински зложелател против нас и това е коронавирусът, против който би трябвало да се бием като на война.

„ Нека да признаем, че има просвета и целият съвременен свят се имунизира близо 100% на всички места, единствено ние считаме че сме по-умни от италианците, от германците, в Съединени американски щати към този момент приказват за трета доза. Всички желаеме да не нарушаваме метода си на живот, да върнем остарялото обикновено. Това евентуално може да се случи единствено с ваксини и дай боже науката да откри и лекарство против ковид “, уточни Севлиевски.

България би трябвало да реши казуса с същинската политика - с приключването на мозъци, с включването на повече хора в стопанската система и възстановяване на образованието, счита някогашният министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР