Зеленият сертификат е практична идея, но поднесена по нескопосан начин.

...
Зеленият сертификат е практична идея, но поднесена по нескопосан начин.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов каза какъв да е следващият кабинет

Зеленият документ е практична концепция, само че поднесена по неблаговиден метод. Това съобщи в „ Лице в лице “ зам.-председателят на „ ИТН “ Тошко Йорданов.

По думите му методът през последните месеци към пандемията не е бил верен. Посочи, че би трябвало да има по една Коронавирус болница във всеки град, където да се насочват инфектираните с коронавирусна зараза, а не както сега – по малко кревати във всяко лечебно заведение.

„ Зеленият документ е практична концепция, само че осъществена по неблаговиден метод. Зеленият документ беше фиктивен за пътешестване сред страните, доста страни го вкараха за достъп до публични места. Там обаче процентът на имунизираното население е към 80, в България съотношението е противоположното. Как бизнесът ще се устоя от 20% имунизирани “, сподели Йорданов и предложи, че съществуването на антитела също би трябвало да бъде въведено като алтернатива за издаване на документа.

Според него по отношение на енергийната рецесия служебното държавно управление е закъсняло в дейностите си. Коментира, че страната е оставена на автопилот доникъде на декември, когато се чака да бъде формиран кабинет.

Йорданов добави, че нямат смяна в позицията си по отношение на поддръжката към Румен Радев за втори президентски мандат. Допълни, че откровено се надява от третия опит да се сформира постоянно държавно управление. Посочи още, че идващият кабинет би трябвало да бъде съдружен и експертен.

„ Нашата поука си я взехме – ще бъдем по-смирени в диалозите с останалите. Нещата би трябвало да бъдат оптимално обществени, тъй като човек не може да бъде сигурен във всички, които би трябвало да са му сътрудници “, посочи той.

Зам.-председателят на Има Такъв Народ беше безапелационен, че Кирил Петков не би трябвало да бъде министър, в случай че „ Продължаваме промяната “ влезе в ръководството: „ Там има директна неистина и подписана декларация с погрешно наличие, без значение какви са му били претекстовете. Има едни морални императиви, които не би трябвало да се нарушават “.

Относно броенето на разписки от машинния избор, Йорданов съобщи: „ Тези разписки са за надзор, да се наблюдава дали броя гласове на съответните партии излиза като численост и от разписките. Това е разновидността да се разбере дали има зловредна интервенция, това нямаше да повлияе на изборите.

Според него, с цел да няма подозрение би трябвало ЦИК да дефинират даден брой секции, в които контролно да се преброят разписките с резултата от машините. Според него изборът би трябвало да бъде на инцидентен принцип.

Той беше безапелационен, че Има Такъв Народ не са говорили с членовете си в ЦИК какво решение да вземат по отношение на проблема. Йорданов заключи, че машинният избор е по-честен от хартиените бюлетини.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР