Зелените рекетрьори се разедениха и пръснаха при всички т. нар.

...
Зелените рекетрьори се разедениха и пръснаха при всички т. нар.
Коментари Харесай

Зелените рекетьори бягат от Христо Иванов и се пръснаха при Мая Манолова и Кирил Петков

Зелените рекетрьори се разедениха и пръснаха при всички така наречен протестни партии. Те бягат от потъващия транспортен съд на „ Демократична България “, където се сплотиха десни партии и лявата „ Зелено придвижване “. Недоволството им идва от водачите на зелените Владислав Панев и Борислав Сандов, които са прекомерно крайни и пазят ползите на олигарха Иво Прокопиев, настояват от редиците на напусналите. Така при „ Продължаваме промяната “ на Кирил Петков се озоваха Александър Дунчев от Световния фонд на дивата природа WWF (досегашен шеф на Агенцията по горите) и Любомир Попйорданов от Асоциацията на планинските водачи. Тома Белев също към този момент бил изтласкан обратно в Демократична България.

„ Зелената “ протестърка от Девня Добринка Иванова към този момент се подвизава при Мая Манолова. Тя си откри място в политиката и към този момент е част от „ Изправи се.БГ! Ние идваме!. Тя е на 13-то място в листата на придвижването във Варненска област. Добринка Иванова е водач на локалното придвижване „ Дишай Девня “, като обича да провежда митинги и да се изявява по медиите. Тя и „ Дишай Девня “ скачат най-вече против локалния бизнес, който дава самун на хората. Без него са обречени да останат без работа, на апетит и ще би трябвало да изоставен Девня.

Добринка Иванова и Мая Манолова най-вече скачат против непознатите вложители в региона като "Девня Цимент “ АД, „ Агрополихим “, „ Соди-Девня “ и други Те скачат и против изгарянето на боклуци в града. Но страната и Европейският съюз са определили точно промишлени региони за сходна активност. Освен това се употребяват най-съвременните технологии и способи без миризми и замърсяване на околната среда.

„ Всъщност се оказа, че прави всички акции за нахлуване в политиката и да става известна. Вече нямаме доверие в нея и в придвижването „ Дишай Девня “. Всичко е било една огромна неистина “, разясняват нейните съграждани от кв. „ Химик “, от където е тя. Хора към този момент напущат и придвижването „ Дишай Девня “. На последните им акции вървят по 5-6 индивида.

Мая Манолова развлачаше и показваше Добринка Иванова и в Народното събрание по отношение на италиянския отпадък, което се оказа една пиар акция. Но Добринка си изигра добре картите. Тя от дълго време се пробва да влезе в политиката. Още през 2017 година се въртеше към партията АБВ, която в този момент е част от коалиция с Българска социалистическа партия, изясняват нейни другари. Георги Първанов и Румен Петков не повярваха в нея. След това се въртеше към зеления октопод, партиите „ Зелено придвижване “ и „ Демократична България “, които също не я прегърнаха. При зелените всичко става въпрос за пари и власт.

Добринка Иванова от кв. "Химик ", както е известна в Девня, обича да звъни по локалните и варненските медии. Тя ги занимава с измислени проблеми, с цел да нападна общинската власт, като манипулира обществеността с "екобомби ", разясняват нейните съграждани. Тя го играе партизанка и нападна всичко в града. Но надали към този момент някой и има вяра в Девня. Всичко опира до докопване на властта!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР