Зелена светлина за реконструкция и модернизация на ст. Българска армия!

...
Зелена светлина за реконструкция и модернизация на ст. Българска армия!
Коментари Харесай

Зелена светлина за реконструкция и модернизация на ст. "Българска армия"

Зелена светлина за реорганизация и рационализация на ст. " Българска войска "! Новината идва от министерството на младежта и спорта, откъдето прецизират, че след извършена работна среща за бъдещето на оборудването, няма спънка да бъде подадена и утвърдена планова документи от Столична община в сходство с условията на УЕФА.

На срещата участваха министърът на спорта Радостин Василев и основният проектант на Столична община проектант Здравко Здравков. От министерството допълват, че опасенията на притежателя на ЦСКА Юлиян Инджов, че могат да се правят единствено ремонтни действия и навеси на трибуни, не са основателни.

" Бяха дискутирани благоприятни условия, касаещи бъдеща цялостна реорганизация и рационализация на стадион „ Българска войска “, според плана за Подробен организационен проект на парк „ Борисова градина “. Бяха детайлно прегледани издадените досега документи, както и обсега на бъдещата реорганизация и идното публично разискване на Подробен устройствен план на парк „ Борисова градина “.

" По време на срещата се обясни, че на 12.09.2019 година е издадена виза за планиране на главен ремонт и реорганизация на стадион „ Българска войска “, според която няма спънка да бъде подадена и утвърдена планова документи от Столична община за реорганизация и рационализация на стадион „ Българска войска “ в сходство със актуалните условия на УЕФА за осъществяване на футболни срещи от най-висока категория. "

" В тази връзка като изрично неоснователни бяха избрани опасенията на господин Юлиян Инджов, изказани след извършената среща сред представители на ПФК ЦСКА и ММС на 23.12.2021 година Тогава той съобщи, че на стадион „ Българска войска “ могат да се правят единствено ремонтни действия и навеси на трибуни, които няма да удовлетворят условията на ФИФА и УЕФА. "

" На 11 януари 2022 година ще бъде проведена тристранна среща сред представители на ММС, Столична община и ПФК ЦСКА, на която хазаин ще бъде министър Радостин Василев. ", събщиха от спортното министерство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР