„Зелен“ протест се състоя днес в пловдивският квартал Кършияка. Десетки

...
„Зелен“ протест се състоя днес в пловдивският квартал Кършияка. Десетки
Коментари Харесай

ОБЗОР: Жива верига на протест в Пловдив, договориха доставки на азерски газ към станата през юни

„ Зелен “ митинг се състоя през днешния ден в пловдивският квартал Кършияка. Десетки излязоха тази пред блока си, с цел да спрат строителните действия пренасяне на детска площадка в карето на ул. „ Тича” и ул. „ Брезовска”, защото са уверени, че на мястото на остарялата ще бъде построен паркинг. Хората направиха жива верига пред камионите.

Притесненията на пловдивчаните бяха опровергани от кметът на региона Стоян Алексиев. Той разяснява тематиката пред TrafficNews и съобщи, че хората са подведени от един жител. Ето какво разкри по тематиката той:

Пълна и щателна инспекция на три компании, които участваха в митингите на превозвачите на 10 май е разпоредил министър Николай Събев, научи TrafficNews. Той е пуснал писмо до шефовете на районните звена на „ Автомобилна администрация”. Вижте какво се показва в него!

На 1 юни България ще стартира да получава спомагателни количества азерски газ.

„ Както знаете, ние успяхме да договорим доста положителни цени, доста под европейско-пазарните, от Съединени американски щати, само че положителната вест през днешния ден е, че това, което до този миг бе обвързано с осъществяването на гръцката връзка, с цел да имаме доставки от азерски газ, към този момент няма да е това. Ще можем да си получим цялото количество от азерски газ преди връзката да бъде финализирана – още от 1 юли ", съобщи през днешния ден Петков.

Правителството съумя да обезпечи относително постоянни цени на главните енергоизточници, съобщи през днешния ден вицепремиерът Асен Василев в Народното събрание. Вижте какво още проучва той.

Днес стана ясно още, че Правителството е поискало от Европейската комисия дерогация за отпадане на акциза върху газ и енергоносители. Това разгласи вицепремиерът Корнелия Нинова преди Експертния съвещателен съвет по горивата, оповестяват от Министерство на стопанската система и промишлеността.

Междувременно КЕВР реши за цената за природния газ през май.

Двама военни парашутисти са потърпевши при случай по време на подготвително обучение край Пловдив, научи TrafficNews . След скока от самолета, двамата се сблъскали и са паднали от огромна височина. Откарани са в болница със съществени контузии.

Комисия за защита на конкуренцията удостовери избора на „ Трейс холд груп” за новия лъч на Околовръстното шосе на Пловдив от Скобелева майка до Асеновградско шосе. Със свое решение комисията отхвърля жалбата от консорциум с водещ сътрудник „ ПСТ груп”, като неоснователна, както и класирането на участниците. Трейс бяха дали най-ниската цена. Научете детайлности тук:

Най-добрите пожарникари от Пловдив и региона премериха сили в съревнование по пожароприложен спорт на Лекоатлетически стадион наоколо до Гребния канал.

Паника измежду притежателите на кучета в Асеновград. В парка пред паметника на военачалник Виктор Дандевил е открита подхвърлена отвора за домашни любимци. Според локалните тя е извънредно мощна. След като ядат от нея, животните умират за 10-15 минути. До момента са отровени няколко котки и едно куче.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР