Здравословното състояние на ръководителя на Чечения Рамзан Кадиров не е

...
Здравословното състояние на ръководителя на Чечения Рамзан Кадиров не е
Коментари Харесай

Песков: Кремъл не предоставя информация за здравословното състояние на Кадиров

Здравословното положение на ръководителя на Чечения Рамзан Кадиров не е въпрос на администрацията на президента на Руската федерация. Това сподели прессекретарят на президента Дмитрий Песков пред публицисти в отговор на молба да разяснява информацията в обществените мрежи за хипотетичната хоспитализация на Кадиров, оповестяват съветски медии.

" Нямаме никаква информация по този въпрос. Във всеки случай администрацията на президента мъчно може да издаде здравни документи. Затова няма какво да кажем тук ", изясни Песков.

В отговор на уточняващ въпрос дали Кадиров е бил в Москва предходната неделя и дали се е срещал с Владимир Путин, Песков сподели: " Аз също нямам какво да кажа. Не е имало срещи с Путин ".

По-рано в медиите се появи информация за утежняване на здравето на Рамзан Кадиров и хоспитализацията му в московска болница. В същото време самият глава на Чечения разгласява видео от разходка след появяването на сходни клюки и посъветва „ всички, които не могат да разграничат истината от лъжата в интернет, да се разходят на чист въздух и да подредят мислите си “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР