Здравословното състояние на президента Реджеп Тайип Ердоган е много добро.Това

...
Здравословното състояние на президента Реджеп Тайип Ердоган е много добро.Това
Коментари Харесай

Стомашна инфекция повали Ердоган насред кампанията, чувствал се добре

Здравословното положение на президента Реджеп Тайип Ердоган е доста положително.

Това разгласи министърът на опазването на здравето на Турция Фахреттин Коджа след среща с президента, съобщи турската частна телевизия НТВ.

Във вторник вечерта Ердоган се почувства зле по време на изявление онлайн за локални малките екрани, което бе прекратено за 20 минути. След това турският президент се върна и съобщи, че влошеното му здравословно положение се дължи на стомашен вирус. На идващия ден той анулира всички обществени изяви по съвет на лекарите и реши да взе участие в плануваната за през днешния ден гала по доставка на нуклеарно гориво за атомната електроцентрала " Аккую " посредством видеовръзка.

Здравословното му положение се утежни посред предизборната акция. Вотът за президентските и парламентарните избори е на 14 май.

По думите на министъра неразположението на президента е било резултат от гастроентерит, инфектиране на стомашно-чревния тракт, а въздействието на инфекцията към този момент отшумява.

" Бях дружно с него тази заран, изпраща поздрави на всички ви. Здравословното положение на господин президента е доста положително ", уточни министърът, като добави, че Ердоган ще продължи с програмата си допустимо най-скоро. " Той съобщи благодарностите си на всички наши съграждани, които му желаят бързо излекуване и се молят за него ", добави Фахреттин Коджа.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР