Здравословното хранене е пътят към щастливия живот. Ако се храните

...
Здравословното хранене е пътят към щастливия живот. Ако се храните
Коментари Харесай

Размера на порцията! Вижте как да го определите само с дланта си

Здравословното хранене е пътят към щастливия живот. Ако се храните вярно, и въпреки всичко не отслабвате, то отговорът на въпроса за какво това се случва, най-вероятно се крие в количеството на продуктите, които приемате.

Обемът на употребяваната храна е сложен за установяване. Повечето хора въобще не са наясно с е допустимият размер на порцията храна, който няма да ги натовари с непотребни калории.

Всички проучвания по въпроса потвърждават неоспоримо, че хората дефинират неправилно какъв брой храна би трябвало да има в чинията им. Понякога даже привидно дребната порция от дадена храна съдържа повече калории, в сравнение с си мислите.

За да не се постанова непрекъснато да пресмятате числа и калории, е нужно да научите елементарния метод за установяване на съответния размер на порцията от главните артикули. А той е доста елементарен. Мярката за порцията е вашата ръка. Разгледайте нашата изложба и вижте по какъв начин елементарно да се ориентирате в порцията си единствено и само с дланта си.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР