Здравните власти започват проверка на дейността на Кармен Лазарова, която

...
Здравните власти започват проверка на дейността на Кармен Лазарова, която
Коментари Харесай

Проверяват дейността на жената, завела тежко болната българка в Бразилия

Здравните управляващи стартират инспекция на активността на Кармен Лазарова, която се дефинира като лидер и медиум.

За активността й стана по-известно през последните дни при случая с Теодора Маджарова - българката, болна от рак, която е отпътувала за Бразилия, търсейки духовно и физическо лекуване. Състоянието на жената се утежни и това я попречва да се прибере в България.

За да може да се върне болната жена в България, бяха събрани към 130 000 лв. от другари и благодетели. Очаква се тя и брачният партньор й да кацнат в Истанбул на 4 май.

След въпроси на NOVA към здравните управляващи, те стартират инспекция, предава DarikNews. Засега е ясно, че Кармен Лазарова не попада в формалните регистри на районната здравна ревизия.

Армията има подготвеност да прибере тежкоболната Теодора със самолет „ Спартан ” от Истанбул, само че за момента няма такова искане, съобщи пред NOVA вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов. Той изясни, че в началото е имало питане дали може да бъде прибрана с боен аероплан от Бразилия.

Кармен Лазарова уточни пред NOVA през днешния ден, че е била „ единствено лидер в Бразилия ". „ Запознах се с Теодора в Бразилия. Тази група, която водих, е от девет индивида. Попитах за положението на хората тяхната организаторката и лидерът на групата – Валя Лунагорва, която ми сподели, че всеки има някакви болежки, само че най-много отиват за духовно извисяване ”, каза тя.

Кармен е поела групата при идването й в Бразилия и ги е завела до медиума Жоао Де Деус. " Аз не съм врач, вървя по целия свят да уча какви лечители има, кой с какво се занимава. Не церя, тъй като нямам такава дарба. Това е заложба. Според мен заболяването идва от неправилни модели на държание ", счита Лазарова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР