Здравната служба на Великобритания раздава билети за кино и бонуси

...
Здравната служба на Великобритания раздава билети за кино и бонуси
Коментари Харесай

Застрахователи и здравни власти дават отстъпки на спортуващите клиенти

Здравната работа на Англия раздава билети за кино и бонуси при извършване на покупки

Националната работа по опазване на здравето на Англия (NHS) създава бонусна стратегия за жители, които наблюдават за здравето си. Онези, които се занимават интензивно със спорт и физически извършения ще получават отстъпки в магазини и фитнес-клубове, както и билети за кино. Така службата се надява са разсъни у британците интерес към по-висока здравна просвета и да облекчи здравните заведения. Новите фитнес поощрения ще бъдат въведени в 10 региона, които са включени в програмата NHS Healthy New Towns, стартирала предходната година. Жителите на тези региони ще фиксират своите спортни достижения в приложение.
NHS разисква и други начинания, поощряващи здравословния метод на живот. Сред тях са слагането на безвъзмездни стрийт тренажори и бягащи пътечки, кулинарни уроци по подготвяне на здравословна храна, гратис прилагане на колела, улични кина и други развлечения, поради които британците да излязат от у дома.
Награди за спортуващите оферират все по-често и застрахователи. Както писа наскоро ИНСМАРКЕТ, американската застрахователна компания Aetna възнамерява от 2018 год. да дава на клиентите си умни часовници Apple за надзор на физическата интензивност, храненето и тежестта.
John Hancock Financial също предлага безвъзмездни фитнес-трекери от Fitbit или Apple на клиенти, постигнали избрани спортни цели. А застрахователят Beam Technologies вкара интелигентна четка за зъби, която управлява продължителността на почистването на зъбите и в случай че ежедневните хигиенични занимания не престават не по-малко от две минути, клиентът получава подарък безвъзмездни аварийни накрайници за четката за зъби, както и застрахователни отстъпки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР