Здравната система по принуда е много по-подготвена, но трябва да

...
Здравната система по принуда е много по-подготвена, но трябва да
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов: Здравеопазването ни изостава сериозно от Европа

Здравната система по насила е доста по-подготвена, само че би трябвало да се показа, че в случай че ние не създадем нужните промени в съдружното съглашение в здравната система, каквито старания да се поставят, няма да се получат нужните триумфи, резултати и равнището на смъртността освен от ковид, е нараснало. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия и зам.-председател на Комисията по опазване на здравето в Народното събрание проф. Георги Михайлов пред Българска национална телевизия.

По думите на депутата в здравната система ще има триумф, в случай че равнището на опазване на здравето е едно и също във всички сфери. Шест закона ръководят опазването на здравето и в два от тях има подготвящи се законопроекти. Трябва да бъде направена деликатна оценка на опазването на здравето, на дейностите, труда и оценка на здравната карта, настоя проф. Георги Михайлов.
Проф. Георги Михайлов: Управляващите не се съобразиха с подготвен проект за ръководство на рецесии като ковид
За идните парламентарни избори, професор Георги Михайлов е лидер на листата за Първи многомандатен изборен регион - Благоевгра...
Прочети повече
Той добави, че опазването на здравето изостава като цифра отделена от бюджета спрямо множеството страни в Европейски Съюз. Здравеопазването изостава съществено в Европа, посочи проф. Михайлов и добави, че ще се търси решение на проблемите с усъвършенстване на здравната система.

По отношение на приемането на зеления документ за влизане в Народното събрание, проф. Михайлов посочи, че дебатът за зеления документ беше голословно дълъг, само че въпросът има четири страни – правна, здравна, морална и политическа страна. Най-важната страна на зеления документ са здравната и моралната страна – съдружните сътрудници поискали да бъдат сложени на една повърхност с всички други жители, изясни проф. Георги Михайлов. 

Той означи, че имунизационните ограничения се анулират от време на време в Европа и света като падне равнището на заболеваемостта. Пандемията има свои доста съществени закони, както всяка една пандемия и вирусна зараза, която прилича вирусната зараза и тя последователно влиза в руслото на респираторната зараза. Основният метод за битка с подобен вид пандемии са имунизациите и противоепидемичните ограничения, подчертава проф. Георги Михайлов.

Според него не трябва да се основава напрежение за това, което споделят доста експерти в региона на опазването на здравето, че в случай че не престанем да се замерваме всяка заран с неприятни данни, числа и рискове, всичко това по някакъв метод да се понижим тонуса на напрежението, настоя проф. Георги Михайлов. 
Проф. Георги Михайлов: Качествата на съветската ваксина са доста положителни съгласно най-голямото здравно списание в света
„ Всяка страна в условия на изключително законодателство може да подписа контракти с производители на други ваксини при липса на възм...
Прочети повече
Във връзка с избора на нов ръководител на Българска социалистическа партия, проф. Михайлов изясни, че оставката на водача на Българска социалистическа партия е записана за конгреса и на 22 януари ще се реши кой да води краткотрайно социалистите. Българските жители не се интересуват от проблемите на партиите, сподели още той. 

Още:

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР