Здравна влогърка се отрови на живо пред последователите си, след

...
Здравна влогърка се отрови на живо пред последователите си, след
Коментари Харесай

Влогърка се отрови на живо в интернет, изяждайки грешното растение

Здравна влогърка се токсини онлайн пред почитателите си, откакто изяде отровно растение вместо алое вера, съобщи Нова Телевизия.

26-годишната млада жена, известна в интернет с псевдонима Занг, прави клипчета за здравословно хранене. Във видеото, което е било предавано live в обществената мрежа, се вижда по какъв начин тя държи в ръцете си тъмнозелени листа, доста сходни с тези на алое верата.

Тя отгризва огромно парче от него… и незабавно схваща, че нещо не е наред, тъй като отбелязва, че усетът е изненадващо горчив.

Според Shanghaiist Занг в действителност яде растението агаве американа, което е мощно отровно. След като го пробва, младата жена споделя, че усеща устата си изтръпнала, а гърлото й гори. После стриймингът внезапно прекъсва, а влогърката вика кола за спешна помощ.

Вестник „ Ивнинг стандарт”цитира локални медии, съгласно които по кожата на момичето избиват мехури и обриви, а лекарите са били принудени да създадат промивки на стомаха й, с цел да спасят живота й.

Британският в. „ Индипендънт” акцентира, че е мъчно да се дефинира дали клипът е достоверен или нагласен, само че пък сигурно обръща внимание на евентуалните рискове на суровоядците, които опитват с екзотични растения.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР