Здравейте. Страстната седмица се оказа по-страстна от очакваното. Започна малко

...
Здравейте. Страстната седмица се оказа по-страстна от очакваното. Започна малко
Коментари Харесай

Норвегия – враг номер едно на Тутраканската селищна система

Здравейте. Страстната седмица се оказа по-страстна от предстоящото. Започна малко прибързано, с подпалването на Нотр Дам дьо Пари. Но това, несъмнено, беше с избрана цел. Като да вземем за пример да отклони бдителното схващане на загрижената българска майка от подмолните опити на Норвегия да отмъкне българските деца и да ги употребява най-вероятно за жива примамка за сьомга. Всичко това посредством опита за пробутване на Националната тактика за детето.
Сега, тук ще ви помоля да внимавате, тъй като нещата са по-сложни от нормалното. Да се върнем на клетата парижка катедрала и да се съсредоточим върху Уста Колю Фичето. Ако той не беше отводнил катедралата през 1866-а, тя нямаше да пламне точно на католическия Великден през 2019-а и по този начин най-неочаквано да се окаже, че пожарът в нея мощно попречва филантропски настроените хора у нас и по необятния свят да подаряват за дела като за нахранването на децата в Африка и спасяването на белите мечки. Ех, единствено да не беше горящ тоя фон от сълзливия разказ на Юго... Нямаше да остане ни едно гладно африканско дете, ни една самотна бяла мечка върху топящ се мразовит блок, ни един кит нямаше да загине в резултат на усвояване на прекалено количество пластмасови боклуци. Сега обаче всичко се провали. Положителното в цялата работа е, че откакто отводнил парижката катедрала, Колю Фичето направил и чешмичка там, преди да се върне да си дострои Беленския мост (понастоящем рушащ се заради липса на средства за поддръжката му). Няма данни чешмичката да е потърпевша, нито пък някой да я е виждал, напълно съществено ни увериха от bTV. Дишайте умерено.
Преди да се върнем на тематиката за Норвегия, не можем да не пропуснем и другата българска диря в пожара в Нотр Дам - Баба Ванга. Разбира се, че тя е предрекла тоя пожар, както и Нострадамус преди нея, само че то неговите предсказания са много неразбираеми и могат да се отнасят до всичко, до момента в който тук нещата са си черно на бяло, по този начин да се каже. „ Нотр Дам ке пламне “, евентуално е изрекла петричката гадателка в положение на транс и тя в действителност пламна. Само не знам за какво дамата не е загатнала норвежката диря в цялата тая история.
Защото всичко потегля от Норвегия и нямам визия за какво президентът и висш главнокомандващ Радев още не е яхнал грипена или някой от каквито там самолети в последна сметка купихме или щяхме да купуваме, не ги проследявам аз тия работи, и не е атакувал най-подходящия за тая цел фиорд с бойния зов: ОБЯВЯВАМЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ВОЙНА, ДЕГРАДИРАЛИ ВИКИНГИ ТАКИВА!
Понеже от цялата работа се оказа, че до момента в който пожарът в Нотр Дам пречи на хората умерено да реват за децата в Африка, сякаш победеният джендър от оная прокълната Истанбулска спогодба е надигнал глава като някакъв бял бродник от Севера и облечен в облеклата на Националната тактика за децата в този момент се е юрнал като един, с цел да лишава българските деца ей така, както си ровят в пясъчника на детската площадка, с цел да ги праща в Норвегия, където наложително ще бъдат подложени на промяна на пола, педофилия, инцест, ще станат полови плебеи и робини и като цяло Норвегия ще ни овладее и на следващия ден, до момента в който се усетим и се чудим парижката катедрала ли да гледаме, или да се кахърим за децата в Африка, нашите лични деца ще се окажат имунизирани против морбили джендърчета!
Обаче, да ви успокоя. Засега Норвегия не може да докопа децата ни, тъй като самичък министър председателят Бойко Борисов в следващото си качество на Спасител, ей по този начин, урбулешката, отсрочи въвеждането на Стратегията.
Така че, keep calm и се придържайте към козунаците и дроб сармата, децата ни са в сигурност! Поне към този момент!

Автор: Весела Ангелова, Прас-Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР