Здравейте, приятели! Обръщаме се към вас с огромна молба за

...
Здравейте, приятели! Обръщаме се към вас с огромна молба за
Коментари Харесай

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Един скърбящ български баща в Лондон и двете му деца имат нужда от нас!

Здравейте, другари! Обръщаме се към вас с голяма молба за помощ. Едно българско семейство се нуждае от нас, и то незабавно. Един безутешен татко, изгубил брачната половинка си, има потребност от нас, с цел да даде по-добър живот на двете си дребни дечица и да изпрати обичаната си жена с достолепие в последния й път. Нека всеки, който има опция, да помогне, пък даже да е с малко, написа "Новини Лондон ".

Публикуваме молбата, както бе разказана в групата "БГ Хелп Лондон ".

"Това е зов, вик, молба за помощ, тъй като Вие сте последната вяра за един доста добър и измъчен човек. Сега в резюме ще ви опиша неговата история...

Той до тази седмица имаше семейство(най-ценното нещо в този живот), само че за жал Господ реши да прибере неговата половинка - жена му, и това обичливо семейство остана прекършено като дърво ударено от гръмотевица... Тя беше майка на две благи слънца - кака на 9 и братче на 5 годинки и обичана брачна половинка. Бе болна от рак на гърдата и цели три години водеше битка с тази подла болест и беше мощна, само че заболяването завладя цялото и тяло и нямаше излаз - взе си я и остави тези дечица без майчина любов...

Те живеят в Лондон и тя умря в Newham Hospital тази седмица и последното и предпочитание към мъжа и бе да не се връща в БГ след гибелта и, колкото и да му е мъчно, а да изучи децата тук, с цел да имат по-добро бъдеще.

Още неизживял скръбта си, болката и тъгата по жена си и той към този момент е изправен против друга паника - от къде да откри пари за заравяне или кремация... Той работи в строителната сфера и за него е непостижимо да откри тези пари без непозната помощ, също по този начин и не разполага с време, с цел да ги откри... Та молбата ми към вас е, който желае и може дано му помогне. Вие сте му последната вяра... Него в този момент го чака дълъг и бодлив път, който е предопределен самичък да извърви и не би трябвало да се предава, тъй като той е единствената вяра за две дребни слънца и поради тях е задължен да е мощен! Мъжът се споделя Росен, а починалата му брачна половинка - Деси.

Оставям Ви телефон за връзка на мъжа( Росен) и, който не има вяра и желае повече информация дано му звънне. Също по този начин и елементи на банковата му карта - за тези, които желаят да оказват помощ.

GSM: 07944282750 - Росен

TSB Bank MR ROSEN RADEV „

Sort code: 30-93-70

Account number - 25128260

Извинете ме за дългия пост и ви благодаря от сърце!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР