Здравейте! Пише ви една огорчена жена на 40. Сама съм. Това

...
Здравейте!
Пише ви една огорчена жена на 40. Сама съм. Това
Коментари Харесай

Работя с 8 „кокошки“ в един офис: Умът ми не побира как така тези уж щастливи жени са толкова злобни

Здравейте!
Пише ви една огорчена жена на 40. Сама съм. Това е… Не съумях да се омъжа. До тук всичко е задоволително за мен, нали?
Черната овца на всички места и вечно. Клиширано ще бъде да кажа, че съм умна, чаровна, възпитана, само че ето споделям го. И какво от това… Нищо няма значение откакто съм сама. Имам като че ли щемпел на челото си. Белязана съм от ориста, която и аз не съм желала. И към същността на това, което желая да кажа.
Работя с 8 „ кокошки “ в един офис. Въпреки, че работата ни няма нищо общо, помещението постанова да работим дружно. Съответно се постанова да чувам ежедневно и ежеминутно за щастливия им живот. Добре. Понасям го.

Но когато слушам намеци от рода – Кажете ми има ли почтен човек, който е останал самичък? – не устоявам и сълзите ми напират. И това замлъквам.
След малко слушам – Най-голямото благосъстояние са децата, не е належащо на този свят да купуваш облекла и да вървиш по екскурзии…
Защото разбирайте – аз се нося добре и надлежно пътувам, спортувам, наподобявам добре. Да, децата са най-голямото благосъстояние. В никакъв случай не отхвърлям това, само че толкоз завист ориентирана към мен и толкоз огромно предпочитание да наранят човек, който самичък претърпява болката си и на никой не пречи с нищо. И това го вършат тези „ щастливите “ дами. Просто не е за поверие, че се случва и евентуално не бих повярвала, в случай че ми го беше разказал някой различен.

Защо??? Та нали те сякаш си имат всичко. Имат децата, имат мъжете си, щастливи са до безконечност. Ето това не го разбирам. Нали един благополучен човек би трябвало да бъде доблестен, независтлив, съчувствен. Нали той има всичко най-важно на този свят. Защо се случва всичко това? И има ли отмъщение за тези „ щастливи “ дами, които ме нараняват до дъното на душата. Нали ще ги накажеш, Господи? Поне малко да изпитат болката, която ми предизвикват.
И по този начин. Съдете ме. Упреквайте ме. Кажете ми, че съм „ остаряла мома “. Всичко ще понеса. Но отговора на въпроса би бил забавен за мен – Защо тези щастливи дами са толкоз злобни? Какво ли им липсва?
Инфо: Розали

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР