Здравейте, казвам се Анелия, бивша спортистка и многократна шампиона по

...
Здравейте, казвам се Анелия, бивша спортистка и многократна шампиона по
Коментари Харесай

Казвам се Анелия, живея в Италия, не позволявайте този ад да дойде в България

" Здравейте, споделям се Анелия, някогашна спортистка и многократна първенеца по лека атлетика, в този момент пребивавам в Терлици, Италия!
Обикновено не обичам да пиша в обществени медии, фейсбук, да приказвам за работа, другари, познати, само че в този момент просто не устоявам на всички нелепости, които се пишат!

И по този начин, пиша известие за тези невежи, необразовани, твърдоглавци, поставяйки всички прилагателни даже и тези, за които се сещате! За всички неотговорни и невярващи българи! За тези, които към момента не са разбрали сериозността на обстановката, и го показват разхождайки се по улиците, пиейки питието си по питейните заведения, разхождайки се с колелото, или правейки сутришната си загрявка в парка! Или, което е по-страшно да потвърждавате на някой, по какъв начин не се страхувате и по какъв начин от тв приемника ви приказват нелепости и всичко това е една интрига! За вас пиша!

За страдание, от коронавирусът се умира. А знаете ли по какъв начин умирате? Умирате от двустранна пневмония (тежък изострен респираторен синдром), бъбречна недостатъчност…

Умирате САМ, набийте си го в главата САМ!, с цел да се ограничи и най-малкият достъп до останалите!

Бъдещият мъртвец НЕ може да се свърже с родственици за последно довиждане, и когато издъхне го чака кремиране! Не желая да сте измежду тези мои познати, апелирам се, да бъдете виновни! В Италия съм и си нямате и най- дребна концепция, какво действително се случва!

Болници претъпкани с инфектирани – с температура, кашлица! Над 240 заболели за денонощие! Хората са обезверени,защото и 112 към този момент не дава отговор! Не е правилно че децата не боледуват! Абсолютна неистина! Но е правилно, че са най-честите приносители. Имунната им система е мощна. Последната и най тъжна вест, която получих през днешния ден е за търговски център от хранителна верига. Заразени 8 продавачки,обслужвали, кой знае, какъв брой клиенти.

Въпреки драконовските ограничения тук, към момента има инфектирани и умиращи хора! Въпреки наложената карантина до 3 -ти април, с помощта на такива конспиратори като вас (които и тук ги има, умират хора!)

За в този момент до 3 април не можем да излизаме, децата учат онлайн, всичко е затворено единствено огромни хранителни магазини работя и пускат по 5 индивида вътре, другите са на опашка и полиция следи да са на метър – два разтояние един от различен. Нямаме право да напущаме градовете има полиция на входните пътища и на всички места в градовете, танкове и военни се движат, дефицит на доктори, санкция от 260€ и затвор до 3 месеца, в случай че не спазваш разпоредбите за овакантяване на града (имаш право да напуснеш със особено позволение – документ от полицията, като написа къде отиваш, неразрешени са погребенията, сватби, кръщенета и какво ли не) заведенията не работят! Днес комшииката ми, която работи в аптека, сподели че би трябвало да се запася с антибиотик, сироп за кашлица и най-необходимото, тъй като няма и няма да има доставки, границите по суша, вода и въздух са затворени и какво ли още не. Това ли желаете и при вас да се случи?

Умират хора! Набийте си го в главата! Докторите са принудени да избират – кой ще живее и кой ще почине! Ако вие сте на 45 години и сте инфектиран и има някой на 30 години, също инфектиран, ще се лекува с уред този, който е на 30! Хората тук, сами се подлагат на карантина, при опция – надалеч от фамилиите си! Сами признават подозренията си за болест. Ужас! Трагедия! Затворени в къщите е най – дребната ни паника.

Носете ръкавици и маски. Стойте надалеч от всички и всичко. Помислете, за това идващият път, когато почувствате, че желаете да излезете от вкъщи си! Не бих поискала и един момент на вас невярващите, прекаран в алената зона. Вирусът е разрушителен, само че върху желязо, пластмаса, облекла и всичко останало е резистентен. Който желае ще чуе, който не, Бог да му е на помощ! Но не причинявайте това и на останалите! С повече разсъдък и мъдрост ще се предпазим от тази пандемия! Нека БОГ ни пази! “

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР