Здравейте, искам и аз да разкажа моята история, както и

...
Здравейте, искам и аз да разкажа моята история, както и
Коментари Харесай

Ето така живея с моите роднини: Обмислям да си сменя телефона и завинаги да ги изхвърля от живота си

Здравейте, желая и аз да опиша моята история, както и да потърся съвет от хора, които имат моята орис. Била съм едвам на три години, когато родителите ми се развели. След развода майка ми ме оставила при татко ми, а самата тя отпътувала за чужбина. Година по-късно баща се ожени наново. Първоначално мащехата ми се отнасяше добре към мен и ме обичаше като родна щерка. Любовта и грижите й траеха, до момента в който не роди свои деца. След раждането на двете ми сестри връзките ни се трансформираха фрапантно. Мащехата ми непрестанно ми се караше, а обидите й правеха живота ми черен. Колко пъти се оплаквах на баща, само че той не искаше да се занимава с „ женски кавги “.

Изминаха няколко години. Завърших университета и започнах работа в просперираща компания. С времето с помощта на упорития ми труд, съумях да си купя личен апартамент. След като заживях независимо, никой от околните ми не ме потърси, нито се интересуваше от мен. Двете ми по-малки сестри даже не помнят да ме поздравят за рождения ми ден. Обаждат ми се единствено, в случай че имат потребност от пари. Когато одобриха сестра ми Катя в университета, мащехата ми ме помоли аз да й заплащам образованието. С наслаждение се отзовах на молбата й, само че щом Катя приключи, не ме поканиха да отпразнуваме дипломирането й.

Година по-късно по-малката ми сестра Ева катастрофира и несъмнено, аз платих лекуването й. Въпреки че знаех, че ме употребяват единствено да им заплащам сметки, сърце не ми даде да й откажа. За признателност Ева не ме предложения на сватбата си. Наскоро мащехата ми призна, че е затънала до гуша в задължения и ми предложи да купя остарялата й кола на много солена цена. Отказах офертата й и в този момент ме смятат за зложелател. Ето по този начин пребивавам с моите родственици. Те ме търсят, когато имат потребност от финансова помощ, а през останалото време никой от тях не се сеща за мен. Обмислям да си сменя телефона и вечно да ги изхвърля от живота си.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР