Здравейте, г-н Радан Кънев, Обръщам към Вас с молба да

...
Здравейте, г-н Радан Кънев, Обръщам към Вас с молба да
Коментари Харесай

Въпрос към Радан Кънев: Какви са историческите доказателства, че има македонско малцинство в България?

" Здравейте, господин Радан Кънев,
Обръщам към Вас с молба да ми посочите съответни исторически свидетелства за в България. Всички, които съм чела аз, са безапелационни, че става дума за чисти българи ", в обществената мрежа фейсбук.
Тя засяга статус на българския евродепутат във връзка резолюцията за България, в.
 Джамбазки в Екологичен потенциал: В България няма „ македонско малцинство “. Не е имало, няма и не може да има! Джамбазки в Екологичен потенциал: В България няма „ македонско малцинство “. Не е имало, няма и не може да има!
Въпросът за „ македонско малцинство “ е организиран и не е нужно някой брюкселски служител, който няма визия къде е Струмица,...
" Проекторезолюцията на Екологичен потенциал за рецесията на Върховенството на закона в България надалеч не е идеална. Изобщо идеални резолюции няма.
НО в този план няма " македонско малцинство ". Няма и да има. "

Тя се стопира и на интернационалната му експертиза, за която демонстрира подозрение заради изказани изказвания по отношение на ситуацията в Сирия преди години.
" Понеже сте лице на моята татковина в Брюксел, не бих желала да имам никакви подозрения в интернационалната Ви политическа експертиза и историческа подготвеност. Уви, тези подозрения породиха след един Ваш изключително фрапантен статус за Сирия, в който стана ясно, че нямате никаква, но никаква концепция какво се случва в тази страна, и цялата Ви визия за спора е сведена до " Асад - very very bad ". Позволявам си да Ви задам още един път въпросите, заложени на Вашата стена, на които по този начин и не ми отговорихте:
 Ирини Зикидис: Политическият хайлайф на България проспа значими процеси в Турция Ирини Зикидис: Политическият хайлайф на България проспа значими процеси в Турция
През август 1071 селджукските турци разгромяват Византийската империя в борбата край Манцикерт. Това проваляне бележи началото на упадъ...
1) Бихте ли ни срещнали кои са движещите сили, осъществяващи сунитската опозиция?
2) Вярно ли е, че тази опозиция е репрезентирана САМО от ИСЛЯМИСТКИ организации като Мюсюлмански братя, Ал Кайда и така нататък?
3) Умишлено ли пропускате, че на процедура радикалните сунити, от Идил до по този начин наречените ‘умерени’ водят война на заличаване освен против шиитите, само че и против всички други религиозни групи - християни, друзи, язиди, и така нататък
4) Като говорите за ‘моралното страшилище, смразяващо кръвта’ в действителност ли си вярвате, че службите както постоянно са се объркали и са проспали възхода на Идил?
5) Моля, обяснете едностранчиво поставения акцент върху опълчването сунити-шиити в Сирия и Ирак ", приключва тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР