Здравейте, бих искала да изразя възмущението от обслужването на автобусна

...
Здравейте, бих искала да изразя възмущението от обслужването на автобусна
Коментари Харесай

Скандали между пътници и служители в автобуси, някои курсове - само ако шофьорът е в настроение

" Здравейте, бих желала да изразя възмущението от обслужването на автобусна линия No 15 в Пловдив ", написа читателка на Plovdiv24.bg на публицистичната ни поща. И прибавя:

" Автобус с номер 15 би трябвало да върви до Войводиново (не всяка кола, а през кола, като за задачата се слага обозначителна табела). Шофьорите постоянно не слагат табелата си за Войводиново и надлежно не вървят до там. Курсовете се правят, в случай че водачът е в въодушевление.

По едно и също време си потеглям от работа и виждам по какъв начин в два поредни дни еднакъв рейс един ден върви, а на идващия ден - не до Войводиново. Това не е индивидуален случай. Случва се в работен ден да очаквам по час и половина!

Изключително е неприятно и всекидневно участвам на кавги сред пасажерите и чиновниците в рейсовете. Писала съм неведнъж уведомителни имейли до " Автотранс Чолаков “.

Отговор няма от тяхна страна, смяна – също. Предстои пускане на новата образователна година, не мога да си показва по какъв начин учениците ще стигат до учебно заведение в точния момент и ще се прибират у дома. Няма различен превоз до Войводиново ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР