Здравейте, аз съм Куков от Игри на волята“ и днес

...
Здравейте, аз съм Куков от Игри на волята“ и днес
Коментари Харесай

КУКОВ КОМЕНТИРА: Вече започнах да се обърквам дали сме в "Игри на волята" или "Един за друг"

Здравейте, аз съм Куков от „ Игри на волята “ и през днешния ден още веднъж ще разясня едни от най-интересните събития в предаването.

Кое беше предаването? Аз към този момент започнах доста да се комплицирам дали сме в „ Игри на волята “ или сме в „ Един за различен “. Вие по какъв начин мислите, напряко към този момент стартира да става доста объркващо? Но дано да има обич.

Любовта постоянно би трябвало да бъде толерирана, тъй че както виждаме - имаме нова свежа двойка, Муньо и Муна. Бъзикам се естествено, за Фейгин и Жорката става въпрос. Много са си готини и двамата, дано да се взимат и да се обичат младите. Намериха се вътре в предаването, мисля, че дори са доста сладки. Ще се разплача.

Виж още: " Мили злобари ": Елица от " Игри на волята " затапи критиците си по умен метод, само че ще я чуят ли?

Като цяло, който каквото и да ми приказва, този сезон на „ Игри на волята “ е топът на топа. Който има някакви съмнения дали да си пуска кандидатурата - хора, отивайте на кастинг, преживяването е феноменално.

Искам да кажа нещо доста значимо по отношение на петъчния елиминационен двубой, а точно: борбата сред Михаела и Жорката. Евалата, значи представянето ви беше феноменално.

Мише, за цялото ти показване в Игрите: реверанс и почит. Радвам се, че те познавам ти си една от дамите този сезон, която оказа помощ най-вече да се разчупи стандартът и да се види, че дамите не са по никакъв начин за подценяване и са едни доста съществени съперници на арената, тъй че евалата!

Виж още: Любовната драма в " Игри на волята " се заплита: Георги заряза Фейгин поради Мирела

Жорка, ти също сподели забележителни качества, макар че грам не ти одобрявам обществената игра. Това мисля, че го знаеш доста добре. Много си ми един подобен... никакъв. Но през днешния ден се показа брутално на арената и това ти го признавам, както и помощта на Гената. Евалата!  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР