Здравей, София. Тук съм да подкрепя нашите кандидати за общински

...
Здравей, София. Тук съм да подкрепя нашите кандидати за общински
Коментари Харесай

Корнелия Нинова зове българите: Не се поддавайте на заплахи!

Здравей, София. Тук съм да поддържа нашите претенденти за общински съветници, които са едно прелестно комбиниране от млади, енергични, опитни и мъдри софиянци, загрижени за бъдещето на нашият град. Те ще бъдат поръчител за смяната в общинския съвет в София, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на предизборна среща в София.

Тя разясни, че в този момент е времето да се избира сред задкулисието и транспарантното ръководство, сред презастрояването и зелените площи, сред задръстените улици и актуалните паркинги, сред надутите сметки на монополистите за вода и парно и справедливите и налични цени за хората. "Това е избор сред статукво и смяна.



Мая Манолова е носителят на смяната, а нашите общински съветници са гарантът за смяна в общинския съвет. Промяната в София значи смяна на България ", добави Нинова.



Тя поздрави всички претенденти на левицата в цялата страна: Скъпи наши претенденти, вие направихте една прелестна, усмихната, млада, положителна акция. Вие стигнахте до хиляди хора, разбрахте тяхната болежка, споделихте проблемите им и им предложихте решения. Ние се гордеем с вас. Пожелаваме ви на добър час и победа в цялата страна! ".



Корнелия Нинова се обърна и към всички българи: "Скъпи българи, освободете се от страха, вдигнете гордо глави. Вие сте свободни хора. Не се поддавайте на закани. Не се плашете от това, че ще ви освободят от работа, в случай че имате друго мнение. Не властта назначава вас на работа, а вие нея. Не тя ви избира вас, а вие нея.

Силата е във вас. Повярвайте в себе си. Промяната е близо, тя е допустима. Нека да я желаяме и тя ще стане действителност. На добър час. Победа за София, за България! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР