Здравеопазване и имиграция. Това бяха основните теми по време на

...
Здравеопазване и имиграция. Това бяха основните теми по време на
Коментари Харесай

Здравеопазването, правата на жените и имиграцията в центъра на дебатите на демократите в САЩ

Здравеопазване и имиграция. Това бяха главните тематики по време на вторите телевизионни диспути на демократите, оповестиха международните осведомителни организации.

На него някогашният вицепрезидент Джо Байдън влезе в изострен конфликт със сенатор Камала Харис.

Двамата спориха дали опазването на здравето би трябвало да бъде държавно или частно.

Байдън настоя, че така наречен " Обамакеър ", проект за налично здравно обслужване, към момента работи добре, макар високите разноски.

С Хулиан Кастро, който беше министър на жилищното строителство и градоустройството при президентството на Барак Обама, Байдън спори дали незаконното прекосяване на границите би трябвало да бъде криминализирано.

Байдън означи смяната в позициите на Кастро, на което той отговори, че с времето е научил някои уроци.

Сенатор Кирстен Джилибранд изиска пояснение на Байдън за негово изявление за работещите дами. По думите му, тяхната претовареност отвън дома води до разтрошаване на фамилиите им. Тя обаче напомни личната си кариера с малко дете и попита дали работата ѝ като сенатор значи, че е развалила личното си семейство.

Това беше от дълго време, оправда се Байдън.

Вчера на спор се явиха сенаторът от американския щат Върмонт Бърни Сандърс, който е един от водачите на предизборната конкуренция измежду демократите, сенаторът от Масачузетс Елизабет Уорън, губернаторът на Монтана Стив Бълок, кметът на Саут Бенд (Индиана) Пит Бутежад и други. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР