Здравен експерт разкри шестте храни, които трябва да ядете, за

...
Здравен експерт разкри шестте храни, които трябва да ядете, за
Коментари Харесай

Пълен списък на имуностимулиращите храни, които експертите казват да опитате, когато сте болни

Здравен специалист разкри шестте храни, които би трябвало да ядете, с цел да подсилите имунната си система, и сподели, че те могат да оказват помощ в битката с бруталните настинки тази зима.

Рианън Ламбърт, създателят на The Science of Nutrition, споделя, че има няколко продукта, които може би към този момент са във вашия ледник или долап и които могат да свършат работа.

Тя сподели, че макар че няма „ единична храна или добавка “, която може изцяло да ви защищити от заболяване, има питателни храни, които могат да понижат възпалението и „ усилят антиоксидантната интензивност “. Рианън показа шестте групи храни, с цел да опита кои варират от чесън до шоколад.

Пробиотични храни

Въпреки че киселото мляко или киселото зеле не постоянно са най-привлекателни, когато сте заболели, специалистът предизвиква хората да ги опитат. Това е по този начин, тъй като приобиотичните храни са цялостни с живи бактерии, които могат да оказват помощ за здравето на червата ви. Rhiannon също предлага въвеждането на кефир, мисо и кимчи към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР