Здравата кожа е най-голямото украшение на човека. Нейната грижа изисква

...
Здравата кожа е най-голямото украшение на човека. Нейната грижа изисква
Коментари Харесай

Казвайте “Обичам те“, с Рефан всеки ден!

Здравата кожа е най-голямото бижу на индивида. Нейната грижа изисква рационално потребление на актуалните почистващи средства. Създаден преди епохи, сапунът неведнъж е модернизиран в името на една цел – той почиства, без да поврежда, тъй като по състав е непосредствен до кожата на индивида.
Прочетете още
Ето за какво сапуните на REFAN не са просто елементарни сапуни. Съхранили вековната традиция, основани с грижа за кожата, те внимателно и нежно я почистват, а съставките им я вършат мека и ухаеща на здраве и непорочност.
Колекцията  включва серия от сапуни с 97% натурални съставки, обогатени с чисти етерични масла и билки с дългогодишен мирис – на роза, лавандула, мента, лимон и вербена, розмарин и маслина, на свежи листа от зелен чай.
Те са подобаващи за всеки вид кожа, предопределени са за ежедневна приложимост и нежно и дейно почистват, без да изсушават и провокират алергични реакции.

Билковите сапуни на REFAN сега с изключение на по настрана можете да намерите и в подаръчни комплекти, които са част от промоцията " ". Благодарение на промоцията можете да вземете 3 сапуна на цената на два. Опциите, които пловдивската козметична и парфюмерийна компания ви предлага са две: 
Комплект сапуни MAGNOLIA & ROSE PETALS + COTTON BLOSSOM & HONEY + VERBENA LEMON. С качествата на тези три продукта можете да се запознаете подробно .Комплект сапуни CALMNESS + HAPPINESS + OLIVE ROSEMARY. С качествата и ароматите на тези три сапуна можете да се запознаете в детайли .
И двата комплекта сапуни можете да закупите по време на промоцията за 10 лв., като по този метод спестявате по 5 лв.. 

КАЗВАЙ " ОБИЧАМ ТЕ " С РЕФАН, ВСЕКИ ДЕН!
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР