Здрав и прав, 60-годишен мъж издъхна за броени часове днес

...
Здрав и прав, 60-годишен мъж издъхна за броени часове днес
Коментари Харесай

Петрич изпадна в шок след внезапната кончина на 60-годишен мъж

Здрав и прав, 60-годишен мъж издъхна за броени часове през днешния ден в Петрич, без значение от " незабавната " интервенция на медиците от локалната спешна помощ. Смъртта му безусловно разяри съседи, родственици и близки, които останаха като гръмнати от черната новина, съобщава Struma.com.

" Та нощес Бойко си беше пред блока, пиеше си биричка умерено, какво му направиха, какво се случи ", започнаха описа си ужасени съседи на Бойко Кирилов от първия етаж на блок 1 на ул. " Кожух 45 в южния град.

" Тази заран към 05.00 часа на Бойко му прилошало. Близките му извикали Спешния център и съвсем 20 минути по-късно колата за спешна помощ се озовала на адреса. И тук се разиграва ужасно комична обстановка, която в случай че не бе приключила по този начин зле, щяхме да осмеем грубо. С колата за спешна помощ, дошъл екип от трима души, които се мотаели към пациента, гледали го и коментирали: Вирус е, малко се глези, несъмнено му е паднало кръвното (но не го измерили) и по този начин повече от половин час, след това почнали да вършат опити да го качат в колата за спешна помощ, само че и тук блъснали на " камък ", не съумели да го качат и се наложило да разсънят съседите да оказват помощ ", споделя един от тях, взел участие в преместването на Бойко.

Линейката тръгнала от адреса в 06.20 часа, а малко след 7 часа пациентът, който се глезил, умрял. Жестока картина от българската действителност,щом опрем до Спешните, разясняват потресени хората, които къде през сълзи, къде мощно ядосани, ни оповестиха: След незабавната интервенция на незабавните на следващия ден в 11 часа погребваме Бойко, прибавят потресените му съседи. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР