Здрав хейт отнесе шоуто Като две капки вода заради десетия

...
Здрав хейт отнесе шоуто Като две капки вода заради десетия
Коментари Харесай

Здрав хейт в „Капките” заради Анелия, Крисия пък се сгромоляса с фалшиво пеене

Здрав хейт отнесе шоуто „ Като две капки вода ” поради десетия участник тази година, чието име се пазеше в загадка до последния миг, а точно – фолк певицата Анелия.

Още на старта на предаването предишния понеделник тя изпъкна като една от най-недолюбваните на неговата сцена. По този индикатор могат да я конкурират само колежката й Мариана Попова и артистът Дарин Ангелов. Зрителите не могат да си обяснят високия положителен избор, който Анелия получи на първия лайв, и са сигурни, че има нещо нагласено в него.

Първото, с което Анелия впечатли в понеделник вечер в шоуто на Нова тв, беше фактът, че сякаш трябваше да се превъплъти в гръцката си колежка Елена Папаризу, само че не съумя да влезе в облик. Звездата от Стара Загора беше себе си и като външен тип, и като държание, и като жанр на пеене, без значение, че Фънки я похвали, че била обрала орнаментиката. Първата жена на Коко Динев събра най-вече мнения на почитател страницата на шоуто и голямата част от тях са отрицателни.

„ Тя си намерения, че е на концерт на „ Пайнер ”, „ Анелия си пее, като Анелия. Нищо общо с облика ”, „ Като две капки „ Пайнер ” ще гледаме тази година. А Анелия в никакъв случай, но в никакъв случай не е можела да пее и с този непрестанен хилеж ми е отблъскващо ”, подиграват се почитатели на формата. Те взимат на майтап това, че певицата бе показана като специфична изненада за феновете, като по този метод бе сложена на по-високо равнище спрямо останалите участници. „ Аз мислех, че ще е приятна изненада, пък тя... елементарна... ”, разяснява една от зрителките. Друга добавя: „ Ако беше Стоичков или Зуека, в действителност щеше да е изненада! А то Анелия! ”. Хората надълбоко се съмняват, че високият зрителски избор, който изпълнителката на „ Погледни ме в очите ” получи, е действителен.

Младата Крисия е другата участничка, която разочарова в първото предаване. Момичето влезе в шоуто като любимец за финалите след достойното си второ място като Гъбарко в „ Маскираният артист ” предходната есен. Но се изложи с подправено пеене в облика само че Тони Брекстън, с който избра да дебютира в „ Капките ”. „ Доста добре стана съгласно мен ”, разгласи някогашното дете-чудо. Но истината е, че пя доста зле. В израженията на членовете на журито се усети конфузът, който изпитаха, чувайки я да се излага пред микрофона. Колагата й Александър Сано, който преди този момент бе минал през сцената с облика на рокаджията Дамиано Давид от италианската група „ Монескин ”, също се тормози за тойнейджърката и това пролича в метода, по който наблюдаваше осъществяването й. И той, и журито, сякаш се молеха на Бог нещата да се оправят, само че те не се оправиха. И в случай че феновете могат да простят, че не сподели кой знае какви певчески умения, считайки, че парчето не е уместно за момичето, те сякаш не могат да простят, че Крисия към този момент не е 9-годишна. Върху тийнейджърката се изсипаха всеобщи рецензии за метода, по който бе гримирана в записа преди осъществяването си на сцената, както и за облеклото й, което съгласно коментаторите припомня звезда на „ Пайнер ”.

В същото време, както „ Уикенд ” от дълго време предвижда, Александър Сано и Краси Радков се обрисуват като любимци на публиката. На голямо зрителско утвърждение се радва и чаровният Руслан Мъйнов, който е оценен като един от най-гласовитите участници в шоуто тази година. Моню Монев също събира благосклонности, въпреки да не се изкачи високо в класацията, а Есил Дюран бе оценена като огромната изненада на вечерта с успеха си в облика на Арета Франклин.

За Алисия хората всеобщо се чудят по какъв начин е станало по този начин, че е пяла по-добре от Крисия. Фолк звездата очевидно има доста правилни почитатели или просто е усвоила жанр на държание, който не нервира публиката, за разлика от колежката си Анелия. Отново съгласно упованията, Мариана Попова и Дарин Ангелов са участниците, които получават най-слаба зрителска поддръжка. Хората всеобщо се чудят за какво Мариана не е удържала на обещанието си да спре да пее, което даде публично в народен ефир преди по-малко от два месеца. И напомнят, че преди този момент заричане тя даде и друго, което също не е спазила досега – да напусне страната ни. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР