-Здрасти, къдрав!-О, русото!Ето така се поздравяваме с една от най-близките

...
-Здрасти, къдрав!-О, русото!Ето така се поздравяваме с една от най-близките
Коментари Харесай

Денят на блондинките е!


-Здрасти, къдрав!

-О, русото!

Ето по този начин се поздравяваме с една от най-близките ми приятелки, която живее в Пловдив. А вие разбрахте ли какво се задава там? Следете уеб страницата, тъй като напълно скоро ще ви разкажем повече за Капана Фест.

Но през днешния ден честваме Международния ден на русокоските! За първи път той е маркиран охолно през 2006 година, по време на церемонията по връчването на премията " Диамантено токче ", която се присъжда на съумели, изобретателни, напредничави и съвременни русокоски.

Историята познава доста известни и авторитетни дами с руси коси. Една от тях, въпреки и не естествена русокоска, е Мерилин Монро. Друга дама с естествено руси коси, която завоюва положение и промени фентъзи света, е създателят на поредицата за Хари Потър - Джоан Роулинг. Разбира се, щом заговорим за русокоски, не можем да подминем и страхотната Рийз Уидърспун - основната актриса в занимателния и борещ се със стреотипите филм " Професия русокоска ".



В предишното дамите са употребявали всевъзможни странни способи, с цел да изсветлят косата си, само че през днешния ден разчитаме на по-щадящи артикули. И популярност Богу! Защото се оказва, че митът какъв брой са глупави русокоските, може би се дължи на препарата перхидрол. Той постоянно се използваше за изсветляване на косите и по всяка възможност не въздейства добре на работата на мозъка. Една от аргументите да използваме разнообразни способи и препарати, с цел да изсветлим косата си е концепцията, че русите дами са по-сексапилни и мечтани. 

Според учените, русокоските са по-привлекателни за мъжете, тъй като имат по-високи нива на естроген (женски полов хормон). Русото е класиката, която в никакъв случай не отминава. Не е изненадващо, че един от модерните трендове на 2019 година е скандинавското русо.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР