ЗД Евроинс АД (), част от застрахователната група на Еврохолд

...
ЗД Евроинс АД (), част от застрахователната група на Еврохолд
Коментари Харесай

Евроинс отбеляза 10 години успешна дейност на гръцкия застраховат...

ЗД Евроинс АД ( ), част от застрахователната група на Еврохолд - , означи 10-ата си годишнина от навлизането на гръцкия осигурителен пазар и пет години от основаването на първия си интернационален клон. 

 

На празничното събитие, провело се в гр. Атина, участваха представители на институции, застрахователни брокери, сътрудници, медии и всички чиновници на компанията. От името на Гръцката асоциация на застрахователните компании в събитието взе присъединяване Елина Папаспиропулу, общоприет управител на асоциацията. Представители на Гръцкия институт за застрахователни проучвания бяха Надя Ставрояни, президент и Никос Софронас, изпълнителен шеф. Костас Янопулос, президент на фондация „ Smile of the Child ", изрази своята признателност за дългогодишното ползотворно съдействие с и помощта, която компанията оказва на фондация през миналите 10 години. Президентът на Nissan Chalkias и водач на Xalkias Racing Team - Темис Халкиас и Панайотис Димакос, президент на асоциацията Filathlitikos в Калитея също показаха своята признателност за взаимното ползотворно съдействие.

 

„ За миналите 10 години реализира забележителен напредък в Гърция. Ние непрекъснато разширяваме гамата от артикули, които предлагаме на пазара. През 2014 година стартирахме с автомобилни застраховки, а към днешна дата компанията ни предлага също имуществени и здравни застраховки, както и гаранции. През годините ние освен разширихме наличието си в страната, само че също по този начин изградихме постоянни връзки с нашите сътрудници. Благодарни сме за доверието и ползотворната взаимна работа. " показа Йоанна Цонева, ръководител на СД на.

 

„ Благодаря сърдечно на всички наши сътрудници, клиенти и на чиновниците ни, които през годините работят с нас и вършат марката все по-разпознаваема на територията на цяла Гърция. Ние имаме вяра във опциите на гръцкия пазар и се надяваме да продължим да работим дружно и отсега нататък. Ще продължим да развиваме марката, като в същото време ще се фокусираме върху нашата задача да предлагаме надеждни и новаторски застрахователни решения на нашите клиенти. Убеден съм, че ни чака огромен триумф! Евроинс Гърция има цялата поддръжка от страна на Евроинс Иншурънс Груп и от компанията - майка Еврохолд. “ - показа Тодор Данаилов, Изпълнителен шеф на.

 

За Евроинс България:

 

Евроинс България е една от водещите застрахователни компании в България с пазарен дял над 12%. Компанията е част от Евроинс Иншурънс Груп, една от най-големите, самостоятелни застрахователни групи в Централна и Югоизточна Европа. Евроинс България предлага необятна гама от застрахователни артикули както на самостоятелни, по този начин и корпоративни клиенти. Със мощен акцент върху обслужването на клиентите и нововъведенията, компанията е фокусирана върху даването на персонализирани решения, които дават отговор на съответни потребности на всеки клиент. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР