Завръщащият се след дълго лечение на контузия Върджил ван Дайк

...
Завръщащият се след дълго лечение на контузия Върджил ван Дайк
Коментари Харесай

Английски вестник твърди: Ван Дайк не иска Ван Гаал

Завръщащият се след дълго лекуване на травма Върджил ван Дайк бе замесен в скандал с треньора Луис ван Гаал. Според британският вестник “Мирър ” бранителят, който е капитан на националния отбор на Нидерландия по футбол, бил срещу очертаващото се ново предопределение на Ван Гаал за селекционер на “оранжевите ”. В материала на английския таблоид се твърди, че футболистът на Ливърпул и други негови съотборници от националния отбор били извънредно недоволни от вероятността да работят с опитния експерт. Те упорствали за треньор да бъде комплициран Хенк загар Кате.

Ван Дайк реагира яростно на написаното със следното послание: “Това е изцяло неопределено. За публицистите постоянно е било най-важно да споделят истината, а не да си измислят неща. Как не ви е позор, господин Саймън Мълок (авторът на материала - б.ред.) ”.

Ван Гаал, който скоро ще навърши 70 години, е на крачка от това да наследи уволнения след Евро 2020 Франк де Бур. За него това ще е трети престой отпред на Нидерландия. По принцип Ван Гаал към този момент беше оповестил отдръпването си от треньорството, като не е работил от пет години насам.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР