Завръщам се подготвен, а и ДНК-то ми не се е

...
Завръщам се подготвен, а и ДНК-то ми не се е
Коментари Харесай

Шави: Моето ДНК не се е променило

" Завръщам се квалифициран, а и ДНК-то ми не се е трансформирало. Има доста неща, които би трябвало да се върнат в представянето на Барса, изключително пресата след загуба на топката. Идеята ми е нашият отбор да води играта, да има кълбото, да основава голови положения. Всички би трябвало да сме единни, с цел да може още веднъж клубът да се бори за титли ", сподели легендата на Барселона - Шави Ернандес, който през днешния ден публично бе показан на " Камп Ноу " като старши треньор на тима.

41-годишният Шави подписа в наличието на президента на Барса Жоан Лапорта. До момента, някогашният испански национал бе отпред на катарския Ал Сад. Контрактът сред Барселона и Ернандес е до лятото на 2024 година.

" Познавам клуба и това е преимущество. Познавам и част от футболистите като Бускетс, Алба и Пике, с които даже бяхме съотборници. Обичам провокациите. Знам, че е значимо да променим нещата и във кондиционното положение на играчите. Целта ни, с изключение на всичко, е и да се забавляваме. Осъзнавам, че се завръщам в сложни за клуба времена и пред мен стои голяма отговорност. Трябва да работим крепко. Благодаря на всички, които ме поддържат ”, съобщи новият ментор на каталунците.

Тимът от " Камп Ноу " се показва доста нерешително от старта на акцията в Ла Лига като заема 9-ата позиция във краткотрайното класиране на испанския шампионат със 17 точки от 12 изиграни кръга. Шави Ернандес ще направи формалния си дебют отпред на Барса при домакинство в дерби против Еспаньол. Мачът ще се организира на 20 ноември. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР