Зависими се друсат с инжекции от Екоравновесие“. Шокиращото разкритие направи

...
Зависими се друсат с инжекции от Екоравновесие“. Шокиращото разкритие направи
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Наркомани се друсат с инжекции от Екоравновесие“

Зависими се друсат с инжекции от „ Екоравновесие “. Шокиращото разобличаване направи кметът на София Васил Терзиев, написа „ Телеграф “. Той изясни, че при 20 кучета в приюта се изписват 100 обезболяващи инжекции.

„ Другото се продава на пазара, тъй като се употребява за друсане, то е опиат. Всичко е скица. Дереш до дъно. Не може да имаш толеранс към такова нещо “, съобщи той.

Терзиев изясни, че новият шеф на предприятието Димитър Димитров е извънреден експерт и би трябвало да му се даде заем на доверие, тъй като батакът в сдружението е сериозен. 

Кметът разяснява, че смяната ще се случи, само че това е сложна задача поради обстоятелството, че 60% от обществото толерира корупцията.

Той акцентира, че при всички инспекции се натъква на безобразия. Терзиев разкри още, че както в Оперативна програма „ Гробищни паркове “, по този начин и в Столичната община са били откраднати и унищожени документи.

„ Това е по този начин, тъй като няма централизирана система, където да се държат всички документи. Има „ Акстър “, само че в него не влиза всичко.

Това, което са правили, е да държат мейли и документи локално на компютъра “, описа той и добави, че така наречен цифровизация в общината не включва мейл сървър.

„ Всичко ми идва на локалния мейл бокс. И какво вършат някои от сътрудниците - форматират диска, а две-три седмици преди изборите другото минава през шредера “, уточни кметът. От думите му стана ясно, че до края на месеца ще проработи ново мобилно приложение, през което ще може да плащаме налозите си и почасовото паркиране в града.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР